Без чоловіка за кордоном: де живе і як змінилася ведуча ТСН Лідія Таран після переїзду з України

Лідія Таран відома українська телеведуча, без якої неможливо уявити новини ТСН на каналі 1+1. Оскільки саме там Ліда працює майже все своє життя і сае уоманда цього каналу стала для неї родиною.

Але доля дуже мінлива і передбачити, що може статися завтра, невідомо. Саме так було й у житті Таран. Адже коли розпочалась повномасштабна війна, жінка вирішила поїхати у більш безпечне місце, бо у неї є мама і юна дочка Василина. Та й до того ж на той момент у столиці було дуже небезпечно.

Як виглядає квартира Лідії Таран
Лідія Таран

Для безпечного життя за кордоном Таран обрала Францію. Це дуже цивілізована країна, яка розвивається і не стоїть на місці. Але має дивні для українців закони. Тож, саме там Ліда вирішила вступити на магістратуру аби покращити та оновити свої знання. А паралельно жінка працює спеціальним кореспондентом на рідному 1+1.

Бути студенткою у віці Лідії, це справжній виклик для неї. Але з ним їй дуже цікаво поратися, оскільки це нові знання, до того ж французькою, а цієї мови жінка не знала до моменту переїзду. Так само як і її донька від Андрія Доманського, але й Василина теж гарно порається зі своїм навчанням.

Враховуючи те, що у квартиру Таран потрапили уламки, то про остаточне повернення додому поки що мови йти не може. Але зараз жінка в Україні і варто сказати, що жінка дуже змінилася.

По-перше, Ліда приїхала з новим кольором волосся, по-друге, вона прийшла з новим досвідом та професійними навичками, а це говорить про те, що вона розвивається і поновлює свої знання.

Лідія з донькою
Лідія з донькою

Тож, життя у Франції дійсно трохи змінило життя Таран, оскільки закордонне існування доволі сильно відрізняється від життя в Україні. А оскільки у нас загалом різний менталітет, то звикати до нового Ліді довелося довго.

Схожі статті

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.