Вона вийшла заміж, а він покохав дітей: як після розлучення склалося життя Володі Дантеса і Наді Дорофєєвої

Розлучення завжди змінює життя людей і варто визнати, що цей процес не проходить без болю. Неважливо, як було прийнято рішення розірвати стосунки, але цей період все одно пережити досить важко.

Розлучитися з людиною – це ніби відірвати від себе шматочок чогось важливого. Адже ми всі звикаємо до людей і всі вміємо відчувати дуже глибоко. Щоправда, мало хто розуміє це і надягає на себе маски. А якби всі люди могли показати, що їм може бути боляче і сприймали це за норму, ми б ніколи не брехали одне одному і тоді міцних стосунків було б набагато більше у нашому житті.

Надя Дорофєєва та Дантес
Надя Дорофєєва та Дантес

Але розлучення далеко не завжди стаються через брехню. Іноді буває так, що люди просто постійно знаходяться разом. Вони разом зростають як особистості, разом розвиваються у творчості або роботі і їхнє кохання з пристрасного переростає  теплі домашні почуття. І тут вже зовсім інша історія починається.

Наприклад, така історія відбулася у Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої. Вони одружилися у досить юному віці, саме тому вони пройшли весь етап свого злету і зростання разом. А прожили вони цілих 10 років під одним дахом. Це багато, насправді багато, і вони в певний момент відчули, що переросли свої стосунки і хочуть розійтися.

Дорофєєва на власному весіллі у 2023 році
Дорофєєва на власному весіллі у 2023 році

Ну а зараз подружнє життя Володимира і Наді вже в далекому минулому. Тому, тепер кожен живе власним життям. Наприклад, Дорофєєва вийшла заміж за Михайла Кацуріна, з яким півтора року зустрічалась. А також Надя злетіла у своїй кар’єрі, адже виступала у Нью-Йорку та знову стала тренеркою “Голосу країни”.

Дантес з Кацуріною
Дантес з Кацуріною

А от Володимир прийняв дітей Даші Кацуріної, хоча він був чайлдфрі. А тепер зрозумів, що діти – це велике щастя і радість. Він щасливий у нових стосунках, але не виносить їх на загал. Та й у кар’єрі Дантес також досягає успіху.

Схожі статті

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.

Заговорив про особисте життя після побачення з Квітковою: Євген Янович зізнався, чи вільне його серце

Після побачення з відомою блогеркою Дашею Квітковою, шоумен Євген Янович неочікувано заговорив про особисте життя. Що відомо про романи зіркового чоловіка?

Даша Кацуріна вперше показала свою маму-вчительку: як виглядає майбутня теща Дантеса (фото)

Блогерка та бізнес-леді Даша Кацуріна зворушила кадрами атмосферної фотосесії з мамою. Який вигляд має майбутня теща Дантеса, яка, на думку шанувальників, дуже схожа на співака.

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.