“Війна за Дівчину Олю”: Вадим Олійник заявив, що теж має права на спільну пісню з Володимиром Дантесом

Вадим Олійник та Володимир Дантес разом брали участь у дуже популярному талант-шоу "Фабрика зірок". А згодом об'єдналися у гурт "ДіО.Фільми", де хлопці й стали популярними.

Певно, всі дівчата пам’ятають, як вони обидва ставали поступово зірками, а найпопулярнішою піснею дуету й досі є трек “Дівчина Оля”. Вона здається дуже легкою та безсенсовною, але ні. Насправді ця пісня є доволі важливою для хлопців, вони бачать в ній певну силу та гарний і глибокий сенс. Особливо це стосується Володимира Дантеса, який не так давно вирішив, що якщо у нас вже йдуть такі зміни в Україні, то варто зробити й “Дівчину Олю” українізованою, бо вона займає окреме серце в житті Дантеса.

Вадим Олійник

Пісню Володимир переклав самостійно, без участі свого колеги Вадима. Але це нікому не було заборонено робити. Олійник також має повне право зробити все що завгодно з цим треком. Днями Вадим прийшов на одне YouTube шоу, де розповів про свої права на “Дівчину Олю”.

“Права належать компанії “Talant Group”, тобто Наталії Могилевській. Але право на переаранжування і випускання пісні мають і я, і Володимир. Але я цього робити не буду” – зізнався Вадим.

Отже, виходить, що Олійник теж може написати свою версію цієї пісні, але для Вадима це поки що зовсім не потрібно, адже він цілком вважає, що перекладати старі пісні українською не варто, це минуле. Краще писати нові, більш сучасні та потрібні треки. Здебільшого, Вадим нині і займається розвитком своєї україномовної творчості.

Володимир Дантес зі своїм напарником по дуету Олійником
Володимир Дантес зі своїм напарником по дуету Олійником

Адже нещодавно чоловік випустив свою довгоочікувану пісню та кліп “Світанок”. І це новий вектор у творчості Вадима, оскільки тривалий час він загалом не займався музикою, а опановував нову професію – диктор. І варто сказати, що у цій сфері він здобув успіх.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.