“Написав наш Герой”: Віктор Павлік подарував герою України гітару свого сина Павла – радує наших захисників

Зірки українського шоу-бізнесу, які залишилися жити в Україні та працюють на її благо намагаються допомагати українським захисникам за будь-якої можливості.

Так, четверта дружина музиканта Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова оприлюднила зворушливі відео, як співак особисто підписує гітару, вирішивши подарувати її українському захисникові. Чоловік з передової написав Віктору з проханням відправити до нього цей музичний інструмент.

Віктор Павлік захотів подарувати гітару свого сина Павла, який помер від раку кісток у 2020 році. Користувачі соціальної мережі Instagram розчулилися, адже для зірки це велика пам’ять, втім, співак не пошкодував музичну річ, аби віддати її на потреби українському Герою.

“ВП написав наш Герой з передової і попросив гітару. Чоловік вирішив подарувати гітару свого сина Павла. Нехай служить і радує гітара наших захисників”, – розповіла дружина Віктора Катерина.

Віктор Павлік подарував герою України гітару свого сина Павла

Так, співак залишив на інструменті свій автограф, аби захисник знав, від кого отримав такий подарунок, який досить довго пам’ятатиме в житті.

Нагадаємо, що зіркове подружжя Віктора Павліка та Катерини Репяхової узаконили свої стосунки шлюбом у 2020 році. Через рік молода дружина подарувала коханому сина Михайла, однак пара на одній спільній дитині зупинятися не планують, адже Катерина мріє мати донечку.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Нещодавно блогерка збентежила зізнанням про проблеми зі здоров’ям у Віктора Павліка. Катерина Репяхова розповіла, що у чоловіка є вади серця, тому операція запланована вже цієї осені. Не хоче вірити в погане, тому сподівається на хороший результат від лікування.

Схожі статті