Дружина Романа Сасанчина розповіла про Санта-Барбару в їхньому шлюбі: “Забуваєш про існування чоловіка”

Роман Сасанчин відомий, молодий, цікавий, талановитий і дуже перспективний хлопець, який у свої юні роки вже всиг здобути двукрану перемогу на шоу "Голос країни".

Роман у свої роки встиг не лише стати артистом, а ще й чоловіком і татусем. Його дружиною стала дівчина, на ім’я Іванна, яка є трохи старшою за свого зіркового чоловіка. Але це не заважає їм бути разом та побудувати сімейне щастя. Оскільки Роман і Іванна живуть самостійно, їм буває складно, адже родинне життя і побут – це нелегка справа, особливо, коли є маленька дитина.

Родина Сасанчина
Родина Сасанчина

Діти – це звісно, щастя, але насправді ж буває так, що вони потребують повної уваги мами. А жінка не може розриватися між чоловіком, побутом і дитиною. Оскільки бути мамою – це складна роль, яка виснажує, то жінки часто не мають енергії більше ні на кого та ні на що і все інше роблять якось механічно.

Насправді кожен чоловік повинен розуміти, що жінці варто допомагати, тим паче якщо він хоче до себе уваги. А як інакше, адже дитина спільна і саме тому виховання теж має бути спільним. І, на щастя, Роман це розуміє та допомагає своїй дружині, адже в його всесвіті родина має бути на першому місці.

Але і у них бувають сімейні проблеми, які можуть стати причиною для сварки. Щоправда, вони вирішують їх і зараз намагаються все проговорювати. А от раніше за словами Іванни раніше в їхніх стосунках панувала справжня Санта-Барбара.

“Чи змінились наші відносини один до одного після народження донечки? Так. І все змінилось в кращу сторону, бо до народження Елізи у нас була, ще та Санта-Барбара. Звісно у нас бувають непорозуміння оскільки і у всіх людей, але найголовніше це вчасно розв’язувати проблему, і навчитись разом йти проти проблеми, а не звинувачувати когось в цьому” – зізналась Іванна.

Також дівчина згадала, що коли у них з’явилась донька, то вона настільки сильно хотіла бути гарною мамою, що забувала про себе і про чоловіка також. Але це абсолютно нормально, бо це родина, а в родині має бути все.

Схожі статті

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.