Віра Брежнєва повернулася до України і засвітилася на київському вокзалі: Костянтин Меладзе не супроводжував

Віра Брежнєва відома українська співачка, яка тривалий час жила в росії і саме там будувала свою кар'єру та особисте життя зі своїм продюсером Костянтином Меладзе, за яким була заміжня.

Віра розпочала свою кар’єру у гурті “ВіАгра”, ще у 90-ті роки, коли цей гурт лише розпочинав своє існування й одразу ж став неймовірно популярним. Їхні пісні завжди були душевними та зокрема про кохання, оскільки вони охоплювали певну аудиторію. Це були жінки 25+, але їх слухали й молодші дівчата. А от чоловіки навпаки дивилися, а не слухали. І це також додавало величезної популярності жінкам.

Брежнєва приїхала до Києва

Згодом Віра зрозуміла, що більше не хоче бути частиною великого проєкта і стати самостійною співачкою.І їй це вдалося зробити, оскільки вже багато років Віра є справжньою зіркою. І вона не лише співачка, а ще й акторка. А це вже неймовірний прорив у кар’єрі.

Завдяки “ВіАгрі” Брежнєва зійшлась з Костянтином Меладзе, який є продюсером жінки. Та сімейне життя і роботу вони розділяли. Та з початком війни, в їхніх стосунках щось пішло не так, проте це не можна стверджувати, бо стосунки зірок завжди перебільшені.

Але Віра з росії переїхала до Європи, а от сам Меладзе ніби залишився у москві. Та згодом вони разом продавали свій великий заміський будинок, що свідчить про те, що вони разом збираються продовжити своє життя. Та поки доля будинку невідома, Віра здається вирішила навідатися до рідної України.

Річ в тому, що буквально вчора, 27.07.2023 співачка запостила неочікуване для її шанувальників відео, в якому показала свою подорож до столиці, точніше, як вона виходить з потягу. Зі щирих емоцій Віри видно, що вона сильно сумувала за Києвом, а її українські друзі за нею. У співачки від моменту зустрічі з найріднішим куточком планети побігли мурахи по тілу. Тепер всіх цікавить, з якою метою артистка завітала до України.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.