З вогню та в полум’я: Горбунов порахував, скільки пожертвував і відмовився від ордену, якого в нього немає

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов дав ексклюзивний коментар стосовно скандалу, який він пережив у липні. Що про це думає зірка і як виправдовується?

Один з найгучніших скандалів в українському шоу-бізнесі серед зірок, що підтримали свою батьківщину стався з Юрієм Горбуновим. У цьому питанні чоловік порівнявся зі своїм кумом Потапом, який мав неабиякі репутаційні втрати минулого року. Нагадуємо, що таку реакцію викликав фільм телеведучого, який мав отримати кошти від держави на суму 33 мільйони гривень.

Зірка зіштовхнувся з неймовірною критикою на свою адресу, а пізніше був вимушений відмовитися від коштів. Також він публічно наголосив на тому, що не збирався витрачати їх, але ще мав отримати гроші у якості компенсації. Однак, жодні доводи не справили на глядача необхідного враження. Натомість Юрій Горбунов намагається активно відбивати звинувачення у тому, що він не думає про тих, хто зараз бореться за незалежність його Батьківщини.

Юрій Горбунов порахував, скільки пожертвував

Юрій Горбунов відреагував на скандал навколо фільму
Юрій Горбунов порахував, скільки пожертвував

Так, у своєму ексклюзивному коментарю Юрій Горбунов вперше вирішив озвучити суму, яку зібрав та передав ЗСУ. Телеведучий говорить, що мова йде про декілька мільйонів євро. Також зірка абсолютно не згодний з бажанням аудиторії записати себе у злочинці, і намагається пояснити, чому щиро вважав, що створення даного фільму позитивно відобразиться на державі.

“Я зараз спеціально почав рахувати, ми порахували з Пономарьовим і Дзідзьо, скільки ми зібрали на аукціонах в Європі, і знаєте яка сума вийшла? Два з половиною мільйонів євро. І це гроші, які пішли на Збройні сили України. Але тепер мене зробили злочинцем. Я готовий все віддати, що потрібно”

При цьому зірка запевняє, що самі військові просять його про веселі проєкти. Окрім того, він запевняє, що Паровознюк не став прототипом одним з головних героїв і він поняття не має, звідки з’явилася дана інформація.

“Я готовий віддати цей орден будь-якому з військових, які зараз на передку. У мене його немає фізично, але, якщо мені його дадуть, я готовий передати туди. Або хай зараз перепишуть на будь-якого героя”, – зізнався у своєму інтерв’ю артист.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.