“Ремонти у своєму будинку”: Остапчук натякнув, що колишня дружина Горняк не відсудить у нього майно

Колишня дружина Остапчука Христина Горняк після публічного звернення до ексчоловіка про поділ спільного майна, відповіді від шоумена не отримала, втім, сам Володимир натякнув, що будинок лише його.

У 2022 році українська публіка дізналася про ще одне розлучення знаменитого телеведучого Володимира Остапчука та нотаріуса Христини Горняк, адже для шоумена цей розрив став офіційно другим.

Здавалося, що розпад цього союзу вийшов без бруду, скандалів та взаємних претензій, однак згодом пересічні громадяни, які слідкують за життям цих зірок переконалися в дещо іншому.

Колишнє подружжя в шлюбі придбало маєток під Києвом, а саме в котеджному містечку Золоче Прованс, разом почали його облаштовувати, аби збудувати затишне сімейне гніздечко. Утім, після офіційного розлучення парочка не зайнялася питанням поділу спільного майна, тому тепер вилазять боком нові проблеми.

Горняк та Остапчук
Остапчук натякнув, що колишня дружина Горняк не відсудить у нього майно

Так, знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук без відома колишньої дружини Христини Горняк привів до їхнього маєтку свою нову, молоду кохану, 23-річну Катерину Полтавську та активно налаштований на ремонтні роботи й деяку перебудову.

Така поведінка обурює Христину, адже на цей дім вона має права на рівні з колишнім чоловіком, тому питання поділу майна колишнього подружжя залишається відкритим.

Нещодавно Володимир Остапчук натякнув ексдружині Христині Горняк, що їй не вдасться відсудити у нього дім, адже на всі звернення від неї чоловік ніяк не відреагував. Ба більше, оприлюднив нові відео у своєму блозі соціальної мережі Instagram з візитом до будинку в Золоче Прованс, де обговорював з фахівцями та проводив їм екскурсію, що і в якому місці хоче зробити.

“Ремонт у своєму будинку: мінуси – довго і дорого. Плюси – мама перестане переживать, що я помру на зйомній квартирі”, – поділився Остапчук.

Остапчук натякнув, що колишня дружина Горняк не відсудить у нього майно

Ключовим словом тут слугує “своєму”, яке відразу дало зрозуміти, що будинок під Києвом Остапчук залишає собі та планує жити й будувати свою нову родину з третьою дружиною Катериною Полтавською.

Схожі статті

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?