Дала другий шанс: Камалія публічно зізналася, що не розлучається з чоловіком-мільярдером Захуром

Відома українська співачка Камалія вперше за довгий час відповіла на питання стосовно розлучення та зізналася, чи дійсно вони з чоловіком розсталися.

Декілька місяців тому найбагатша співачка України Камалія вперше зізналася, що прийняла рішення розлучитися зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром. За офіційною версією, криза в стосунках загострилася через те, що бізнесмен у конфлікті, що розгорнувся між його дружиною та старшою дочкою, зайняв сторону другої.

Камалія відповіла, чи дійсно розлучається з Захуром

Камалія приїхала до України з-за кордону разом із екс-чоловіком
Камалія відповіла, чи дійсно розлучається з Захуром

Артистка не стала приховувати, що благовірний її сильно образив. Минулого року вона покинула будинок падчерки Тані у Великобританії та повернулася в Україну, не дивлячись на небезпеку. Зірка навіть говорила про своє бажання вступити до лав Збройних сил України, адже там служить її сестра.

Однак далі справа не дійшла. Натомість артистка брала участь у великій кількості благодійних заходів, беручи на себе відповідальність щодо інформаційної повістки в світі навколо війни в Україні.

Її дочки тим часом перебували разом з батьком за кордоном. Екс-пара багато разів виходила у світ разом, активно грала на публіку і навіть змусила фанатів за сумніватися у тому, що розлучення все ж таки станеться. Нещодавно Камалія давала ексклюзивне інтерв’ю на радіо, в якому прозвучало питання стосовно її розриву з чоловіком.

Так, хоча діалог здебільшого стосувався прем’єри нової композиції зірки її неофіційного треку до фільму “Барбі”, ведучий не зміг втриматися і вирішив дізнатися, що ж відбувається.

Героїня нашої статті не змогла дати однозначну відповідь. І хоча це не означає, що пара знову разом і все налагодилося, це також говорить і про те, що розлучення поки що не буде відбуватися.

Нагадуємо, що сім’я не так давно повернулася з відпочинку в Іспанії. Співачка та мільярдер багато часу проводили разом, а також активно публікували і відео, на яких виглядали наче дуже закохані. Шанувальники залишали у коментарях свої зізнання у тому, що вони не вірять у тему з розлученням та підозрюють артистку в піарі.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?