Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

Хоча усі прекрасно знали, хто є головною музею Святослава Вакарчука та жінкою, яка буквально дарувала йому натхнення впродовж 20 років, новини про їхнє весілля не було. З’являлася інформація, що нібито пара побралася приблизно у 2014-му.

Але Святослав ніколи цієї інформації не підтверджував. Також було відомо, що у Лялі є дочка від попередніх стосунків, тим не менш, журналісти підозрювали, що дитина могла бути і від Святослава, що звичайно не афішувалишся, адже Святослав взагалі не розповідав про те, що відбувалося у його сім’ї.

Святослав Вакарчук показав архівні кадри з весілля за кордоном

І так склалося, що єдині весільні фотографії, на яких можна побачити Вакарчука та його колишню дружину — це весілля його колеги, який побрався у Грузії багато років тому. Кадри вилучали щастя, гармонію, сімейну теплоту. Хоча свято було зіграно з розмахом, на знімках можна помітити, що були запрошені лише найближчі, і Святослав з дружиною були серед них..

Святослав Вакарчук показав архівні кадри з весілля за кордоном

Зокрема, наречена виявилася неймовірною красунею, яка має розкішного кольору волосся, сині очі, дуже елегантний стиль і смак. Наприклад, у якості весільного букета вона обрала ефіопські кали.

Святослав Вакарчук на знімках здебільшого посміхається, що говорить про його прекрасний настрій, позитив та прекрасне ставлення до пари.

Нагадуємо, що не так давно у житті артиста також з’явилася жінка з рудим кольором волосся. Мова йде про продюсерку Євгенію Яцуту. 3 роки тому стало відомо, що вона народила Святославу сина, а ще через рік дочку. Іван та Соломія зараз чекають на батька разом з мамою, поки він займається благодійною діяльністю та гастролює. Де саме знаходиться сім’я, при цьому, достеменно невідомо. Цілком можливо, що за кордоном.

За ці 3 роки Євгенія не зробила жодного офіційного коментаря і досі приховує, що являється матір’ю дітей музиканта.

Схожі статті

“Мама – це кавоварка та мультиварка”: 33-річна Світлана Тарабарова розпестила дітей, а тепер пожинає плоди

Відома українська співака Світлана Тарабарова досягла успіху не тільки в кар'єрі. Вона також є багатодітною мамою. Її старші донечка та синочок розповіли, що думають про материнство.