Зірка Нового каналу Анна Олицька розповіла про своє схуднення і причини зайвих кілограмів: “Наїдалася ввечері”

Для жінок немає межі досконалості, ми постійно намагаємося стати краще. Ось і красуня телеведуча Анна Олицька комплексувала через зайву вагу та вирішила серйозно зайнятись своєю зовнішністю.

Телеведуча Нового каналу Анна Олицька, відома участю в проєктах “Таємний Агент” та “Заробітчани”, дуже комплексувала через зайву вагу. Зайві кіло зірка ховала за правильним світлом, а обличчя прикривала волоссям. Своїм шляхом до ідеальної фігури Анна поділилась у своєму YouTube-каналі.

Анна Олицька розповіла про своє схуднення
Анна Олицька розповіла про своє схуднення

Питання схуднення телеведуча постійно відкладала. Точкою відправки для блогерки стало привітання з вагітністю. Після чергового інтерв’ю підписники стали вітати Аню, писати що вона при надії, що неабияк зачепило дівчинку. В своєму блозі Олицька розповіла всю правду про кроки до омріяної ваги.

Перше кроком була дієта. Наразі блогерка в США та така різка зміна харчування далася дівчині тяжко.

“Коли приїхала до Америки, мені хотілося тут все спробувати. Тут справжній культ їжі. Всі постійно їдять. І я також” – поділилась Анна.

Олицька обрала для себе кето-дієту, це мінімум вуглеводів на день. Попереджає: така дієта підходить не всім та призначається лікарем. Кетогенна дієта протипоказана людям, які хворіють на діабет, тим, хто має хвороби нирок та у випадку проблеми з гормоном пролактином. Вона їсть складні вуглеводи, але контролює їх кількість. Раціон зірки досить простий – каші (вівсянка, кіноа), яйця, зелень, полюбляє рибу. Перекуси Анна не любить, не може зупинитися, коли починає вживати смаколики.

“Люблю будь-яку рибу, окрім оселедця. М’ясо не їм, мені не хочеться, поки не відчуваю, що воно мені потрібно”, – відмітила дівчина, – “Якщо є бажання їсти, рекомендую пити. Зараз я випиваю десь 2 літри води за день, але головне не пити багато води ввечері, щоб не отікати на ранок.”

Також Аня практикує інтервальне голодування. Спочатку паморочилась голова, здавалось, що впаде, але з часом зірка звикла. Зараз, за її словами, відчуває легкість.

Звісно не обійшлося без зривів. Олицька переїдала, заспокоювала себе тим, що їсть корисну їжу. Не контролювала її кількість, могла їсти упаковками овочеві чіпси або горішки. Звичайно, за це фігура не віддячила.

Секрети неймовірного схуднення Анни Олицької
Секрети неймовірного схуднення Анни Олицької

Важливим аспектом успішного схуднення є спорт. Дівчина регулярно відвідує спортзал та групові тренування. Надихає блогерку 77-річна бабуся, що ходить на тренування в її групу та займається на рівних з молодими дівчатами.

Анна Олицька розповіла про свою дієту
Анна Олицька розповіла про свою дієту

Зараз Анна схудла на 7 кілограм, та не збирається зупинятися. Попереджає, яку дієту Ви б не обрали, проконсультуйтесь з лікарем, ознайомтесь з протипоказаннями. І тільки потім починайте свій шлях.

“Я в Вас вірю. Хваліть себе, будьте спокійними, не ставте для себе високі планки, робіть все поступово” – радить Аня.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.