Після втечі з України Влад Яма вразив фанатів заявою зі свого нового дому США: “Не озираючись назад”

Знаменитий український хореограф Влад Яма знову наштовхнувся на хвилю критики після своєї заяви про минуле. Що саме не сподобалося користувача мережі?

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Влад Яма разом зі своєю сім’єю рушив на відпочинок. Традиційно містом для каніку стало Маямі. Зіркова родина спочатку планувала залишатися там 2 тижні, але згодом розтягнули цей термін у місяць. Майже одразу після повернення Влада на батьківщину розпочалася повномасштабна війна.

Вже наступного дня зірка припинив публікувати фотографії. Спочатку шанувальники списали це на сильний стрес, важкі події, турботу про сім’ю, тощо. Але вже через декілька тижнів стало зрозуміло, що Влад не збирається оновлювати матеріал у своєму блозі і взагалі проводиться доволі таємниче.

Влад Яма наштовхнувся на критику після своєї заяви про минуле

Влад Яма обурив мережу своїм дописом, де просить Україну триматися, а сам у безпеці
Влад Яма наштовхнувся на критику після своєї заяви про минуле

Через декілька місяців хореограф дав ексклюзивне інтервʼю, в якому зізнався, що виїхав з родиною та осів в Сполучених Штатах Америки. Публіка відреагувала на це вкрай негативно, адже зірка запевняв, що встиг втекти до заборони виїзду для чоловіків. Втім, глядачі здебільшого не повірили у правдивість його слів. Про це говорили і деякі з колег артиста. Наприклад, Євген Кот.

Зараз Влад працює у школі танців в Маямі та бере активну участь у благодійних заходах, які присвячені війні в Україні. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Влад постійно згадує про своє минуле життя в Україні, а також говорить про те, як сумує за шоу-бізнесом.

Як наприклад, нещодавно він оприлюднив нові фотографії та зробив допис про майбутнє та бажання зазирнути туди, що давно пройшло. Користувачів мережі це неабияк розлютило, через що у коментарях під даним кадром зібралося чимало бажаючих ви сказати усе хореографу. Але також у зірки є багато відданих фанів, які стали на його захист. Досі слова та вчинки Влада неабияк зачіпають зачіпають певну частину аудиторії, яка не може змиритися з тим, що Влад обрав мирне небо на чужині.

Нагадуємо, що не так давно зірка розповідав про те, скільки коштів зібрав для українців та передав у рідну країну. Мова йде про десятки тисяч доларів.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.