Притула прокоментував скандал з Горбуновим та безжалісно пройшовся по ньому: “Намагається смішно жартувати”

Сергій Притула вперше прокоментував скандал, що розгорнувся навколо серіалу "Інгулець", виробництвом якого займається компанія Юрія Горбунова.

Всередині літа Юрій Горбунов пережив вельми гучний скандал. В інформаційному полі з’явилася інформація про те, що його серіал буде частково профінансований державою. Мова йде про 33 мільйона гривень. За словами ведучого, проєкт мав отримати ці гроші у якості компенсації за витрати на його виробництво. Втім, коштів компанія зірки не отримала, адже українці активно виступали проти подібних витрат під час повномасштабної війни.

Сергій Притула прокоментував скандал з Юрієм Горбуновим

Юрій Горбунов показав, який дощ його застав
Сергій Притула прокоментував скандал з Юрієм Горбуновим

Скандал підживлювали деталі, які з’являлися в мережі. Так, деякі користувачі відкрито говорили про те, що нібито телеведучий є кумом Міністра культури Ткаченка. Невдоволеність була і прототипом одного з героїв.

Публіка зробила висновок, що Паровоз списаний з легендарного та скандального Паравознюка. Останню тезу Юрій Горбунов неодноразово спростовував, однак так і не зміг переконати глядачів у тому, що вони побачать абсолютно іншого героя.

Притула назвав найкращу ведучу
Сергій Притула прокоментував скандал з Юрієм Горбуновим

Тим часом у коментарях під публікаціями Сергія Притули користувачі почали активно запитувати його, чому вони мають віддавати свої гроші на збори, у той самий час як держава роздає їх на зйомки комедій. Варто відзначити, що Юрій Горбунов відмовився від коштів, однак публіка не змогла швидко забути про резонансну новину. Притула тим часом жодним чином не коментував усе, що відбувалося. І лише нещодавно відповів на питання, що так цікавить його шанувальників: як він ставиться до витівки його колеги.

Сергій в свою чергу заявив, що вважає подібні комедії недоречними, хоча також наголошує на важливості культурного фронту:

“Росія знімає фільм “Буча”. Росія знімає фільм про Майдан. Росія знімає фільм про княгиню Ольгу, позиціонуючи її як руську княжну, – привернув увагу до проблеми ведучий. Але закінчив свою думку зовсім не на користь Юрія Горбунова. – Чи має Україна в інформаційному полі дати якусь відповідь? На мою думку, так. Але серіал “Смт Інгулець”не може бути адекватною відповіддю. Будь-яка розважальна історія для внутрішнього глядача зараз, це те, без чого ми можемо прожити. Піди за 150 гривень стендапера з матюками послухай, який старається смішно жартувати. Або подивися меми”

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.