Переможець “МастерШеф” Артем Кабулахін розповів, як правильно готувати пюре: яєчко не потрібно

Артем Кабулахін став переможцем найголовнішого українського кулінарного шоу "МастерШеф" у четвертому сезоні професіоналів. І саме завдяки цьому його особистість стала цікавити широку аудиторію.

Артем молодий і дуже розумний кухар, адже його ідеї іноді насправді дивують навіть професійних суддів. Хлопець має широкий кругозір, який дозволяє йому бачити цікаві задуми у простих речах і продуктах. На конкурсах Кабулахін завжди проявляв свою фантазію та знання щодо поєднання різних продуктів.

На шоу люди розкриваються по-новому навіть для самих себе, оскільки для кожного там нова атмосфера, нові люди, обставини й досвід. Тому, зміни звичайно відбуваються кардинальні. І найголовніше, що вони впливають на світогляд кухарів, розширюють їхнє уявлення про кулінарію та про поєднання різних продуктів. Учасники часто стикаються з невідомими для себе рецептами та конкурсами, але долають їх доволі легко.

Артем не виключення, адже він завжди проявляв креатив, але є й такі страви, які він звик готувати класичним способом і не додавати дивних продуктів. Так, наприклад, хлопець нещодавно давав інтерв’ю і розмова зайшла за правильне приготування картопляного пюре. Люди готують його по-різному, і деякі для кольору додають яйце. Це доволі некласичний рецепт, адже дехто просо додає молоко або вершки, хтось масло, а хтось і масло і молоко, аби смак був більш ніжним. Є ще варіант з водою, в які й варилась картопля.

Але Артем звик готувати пюре за допомогою вершкового масла, навіть не додає молоко або вершки. Та велику кількість масла професійний кухар залюбки додає до пюре і смакує із задоволенням. А ось про рецепт з яйцем він навіть ніколи не чув, і це попри свій величезний досвід у професійній кулінарії.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.