Село Некраші – не для українських “крашів”: де народилися Олексій Арестович, Олег Винник і Володимир Кличко

Кожна відома людина – це звичайна людина, але у нашому суспільстві досі прийнято вважати їх особливими. А зірки також народжуються у селах, вони проходять всі стадії життя, так само як і інші.

Люди впевнені, у теорії, що зірками, політиками, поетами та загалом впливовими людьми можна стати лише через зв’язки. Але ні, варто розуміти, що свої таланти потрібно вчасно помічати, розвивати й демонструвати світові. Так, це завжди важкий шлях, але саме через це й далеко не всі талановиті люди стають зірками.

Наприклад, у нашому українському шоу-бізнесі є багато зірок, що народилися у селах, вони там вросли, їх виховували за місцевими законами і вони цінують не великі гроші, за які можна все купити, а людяність та щирість, яка є в кожному з нас. Просто люди зовні бачать лише образ, який має бути втілений у життя.

Олег Винник

Олег Винник
Олег Винник

Легендарний повелитель вовчиць Олег Винник попри свою зірковість і шалену популярність та високий рівень життя насправді ж є уродженцем села Верборка, що знаходиться у Черкаській області. Олег провів там все своє дитинство та виріс за людськими законами. Саме тому у житті він цінує простоту, доброту і щирість, адже його так навчили.

Олексій Арестович

Чому Арестович був у тіні до 2022 року
Олексій Арестович

Психолог і екс-радник Офісу президента Олексій Арестович також не народився у столиці й навіть не народився у великому місті. Його місце народження – це  Дедоплісцкаро, що знаходиться у  Кахетії, але нині це вважається Грузією. Тож, улюбленець мільйонів українців теж має просте коріння.

Віталій Кличко

Віталій Кличко планує випускати другу збірку своїх цитат
Віталій Кличко

Політик і відомий боксер народився не в Україні, він має киргизстанське коріння, адже його місце народження село Біловодське. Отже, Віталій також не є уродженцем мегаполіса, але досяг успіхів у двох сферах.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.