Оля Полякова скопіювала Тіну Кароль після того, як називала її “плакальницею”: не спілкувались 3 роки

Знаменита українська співачка Оля Полякова анонсувала вихід її нового відеокліпу, в якому вона постала не в звичному для себе образі. Що малося на увазі?

На початку 2021-го між Олею Поляковою та Тіною Кароль розгорівся гучний скандал. Відбувся він на ґрунті творчого життя жінок. Так, на зйомках програми “Маска” перша розкритикувала репертуар другої, назвавши її “плакальницею на похоронах”. Шанувальникам така критика здалася не тільки жорсткою, але й дуже некоректною, адже артистка дійсно велику кількість своїх пісень створила, надихаючись болем від втрати свого чоловіка.

Свого часу написання композицій допомогли поп-діві пройти через найскладніший період у її житті та розповісти світу про те, що відбувається в її душі.

Оля Полякова скопіювала Тіну Кароль

Оля Полякова показала, як готується до співпраці з Аланом Бадоєвим
Оля Полякова скопіювала Тіну Кароль

Сама Оля Полякова згодом не змогла розібратися ні з шанувальниками Тіни, ні з нею самою. Згодом зірка зізналася, що намагалася привітатися з колегою, але вона її просто проігнорувала. Це сталося вже після публічних вибачень, які Оля принесла. Окрім того, Полякова розкритикувала продюсерів шоу, який навмисно залишали уривки, на яких вона говорила щось смішне чи скандальне. Таким чином шоуранери підігрівали інтерес аудиторії до проєкту.

З тих пір пройшло майже 3 роки. Ні Оля, ні Тіна не зачіпають тему скандалу між ними, але, здається, так і не змогли помиритися.

Натомість нещодавно журналісти помітили, що новий образ Королеви ночі нав’язливо дещо нагадує, і це дещо — стиль Тіни Кароль. Днями така думка прозвучала на YouTube-каналі “Люкс FM”.

Примітно, що Оля Полякова не так давно повідомила про те, що знімає новий кліп і до того ж з Алланом Бадоєвим. Це обіцяє неймовірні результати та великий інтерес до роботи. Звісно, під час зйомок співачка показала, як буде виглядати в кліпі, і що з її обличчям та зачіскою зробили стилісти.

Навряд Тіна Кароль відреагує на подібне, адже часом такі речі в шоу-бізнесі стаються навіть випадково. Наприклад, не так давно Злату Огнєвіч розкритикували нібито за плагіат пісні Біллі Айліш. Співачка не стала мовчати у відповідь і заявила, що що в бізнесі таке відбувається, і деякі композиції можуть випадково походити одна на одну.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.