Христина Горняк вперше показала свою маму і вітчима: ось ця жінка два роки була тещею Володимира Остапчука

Христина Горняк – провідний нотаріус України, яка стала відомою завдяки шлюбу з телеведучим та шоуменом Володимиром Остапчуком, з яким наслідки розірвання союзу випливають тільки зараз.

У 2022 році відомий український телеведучий Володимир Остапчук розвівся вдруге з дружиною Христиною Горняк. Після першого шлюбу з Оленою Войченко, колишні виливали бруд на одне одного на просторах мережі, втім, сама Горняк ніколи не виносила сварок з будинку, оскільки публіка досі не знає причину розірвання їхнього шлюбу.

Однак не все так безхмарно і в цьому розлученні. Новинний простір повідомляє, що Володимир Остапчук збирається жити в будинку, який частково належить Христині з новою дружиною, яка молодша за чоловіка на 16 років, з 23-річною Катериною Полтавською.

Остапчук розійшовся з Христиною Горняк
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Володимир Остапчук та Христина Горняк придбали нерухомість у шлюбі, почали облаштовувати маєток, будувати ремонт, однак після розірвання шлюбу будинок не поділили. Тепер Христині залишається звертатися до сімейних адвокатів та суду, аби забрати свою частину, адже телеведучий на публічні звернення колишньої ніяк не реагує.

Навіть після всіх негативних обставин нотаріус продовжує ділитися щасливими моментами з життя, а не тільки проблемними моментами. Так, цього разу юристка у своєму блозі соціальної мережі Instagram вперше показала свою маму та вітчима, оприлюднивши спільну світлину.

На фото всі члени родини щасливо посміхалися, обіймали одне одного та позували на камеру. В дописі Христина ще раз сказала, як сильно любить своїх батьків, сестер та всіх найрідніших їй людей, які оточують:

“Просто засумувала. Та і взагалі хіба не привід сказати ще раз, що я дуже люблю своїх батьків, маму, тата, вітчима, татову жінку і всіх братів і сестер! Так так, в мене величезна родина! Дякую їм за любов і підтримку”.

Схожі статті

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?