Вона була коханкою, а він зраджував дружині: наскільки далеко зайшли стосунки Вакарчука і Христини Соловій?

Про імовірний роман Святослава Вакарчука та Христини Соловій глядачі пліткували роками, однак їхні підозри так і не справдилися. Чи зіркам просто вдавалося приховувати стосунки?

Свого часу Христина Соловій як нікому не відома дівчина, що потребувала наставництва та розкрутки в шоу-бізнесі потрапила до рук Святослава Вакарчука. Їхня співпраця була плідною та привертала увагу. Втім, результати творчості потягнули за собою плітки про імовірний роман між зірками.

Глядачі почали підозрювати, що насправді між музикантом та його підопічною може бути щось набагато більше, ніж бізнес.

Історія стосунків Святослава Вакарчука та Христини Соловій

Які стосунки між Соловій та Вакарчуком
Історія стосунків Святослава Вакарчука та Христини Соловій

Христина неодноразово спростовувала дані плітки. В свою чергу Святослав навіть не вважав за потрібне відповідати на запитання. Пізніше їхній контракт закінчився і здавалося б обговорювати більше немає чого. Однак, згодом стало відомо, що в одруженого Вакарчука мав от-от народитися син.

Зірка повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною, а через декілька місяців стало відомо про народження у той самий період часу малюка. Шанувальниці здогадалися, що так чи інакше музикант був невірним своїй дружині. Але його коханою була зовсім не Христина, а продюсерка Євгенія Яцута.

Заперечуючи статус коханки, Христина все ж таки подражнила аудиторію розповіддю про свої стосунки з чужим чоловіком. Втім, на цю роль вона погодилася будучи дуже юною, коли вчилася в школі.

“Я була коханкою свого першого хлопця, з яким у мене були перші серйозні стосунки. У нього була дівчина, а я була мала така 8-класниця, з якою можна було поцілуватися, або ще щось. І мене це влаштовувало, тому що я в нього була дуже закохана”, –розповіла Соловій.

Історія стосунків Святослава Вакарчука та Христини Соловій

Зараз музиканти між собою майже не спілкуються, хоча Христина зізналася, що з народженням сина вона наставника привітала, і набагато раніше, ніж це зробили фанати. Тобто отримала новину в рази швидше за аудиторію. Зараз співачку активно підозрюють у романі з поетом Сергієм Жаданом, з яким вона дуже багато часу проводить разом. Однак сама артистка говорить, що не буде розповідати про своє особисте життя журналістам і таких намірів не має і в майбутньому.

Схожі статті

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.