Колишня дружина Остапчука Христина Горняк поділилася новиною після розриву: “Я закохалася”

Колишня дружина відомого телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк публічно зізналася в коханні та розповіла про свої нинішні відчуття своїй аудиторії підписників.

Ніколи не знаєш, яких уроків від життя варто очікувати, і тому, коли вам здається, що нарешті зустріли того самого, доля готує багато неочікуваних сюрпризів. Весілля Христини Горняк та Володимира Остапчука було досить гучним та обговорюваним в інформаційному просторі.

Так, у 2020 році відомий український телеведучий Володимир Остапчук після першого скандального розлучення з Оленою Войченко одружився вдруге на юристці Христині Горняк. Розкішна церемонія у ресторані під Києвом, зустріч гостей під супровід піаніста Євгена Хмари та образи, які продумані до деталей – все це залишилося лишень в пам’яті та минулому, яке жінка намагається і не згадувати.

Остапчук з Христиною Горняк
Христина Горняк та Володимир Остапчук

У 2022 році подружжя оголосило новину про розлучення, однак деталей розкривати не поспішали, а проблеми після того розриву випливають зараз. Наразі колишні займаються поділом спільної нерухомості, будинку під Києвом, де Володимир зібрався мешкати з новою коханою, 23-річною журналісткою Катериною Полтавською.

Так, відомо, що з початку повномасштабного вторгненя в Україні нотаріус Христина Горняк вирішила перебратися жити до Австрії, але не забуває за рідний дім, а тому часто приїздить до України. Розповіла, що поки вдома не стане безпечно вона мешкатиме на два міста – у Відні та Києві.

Нещодавно героїня нашої статті оприлюднила публічні зізнання місту, де зараз знаходиться. Так, Христина показала визначні місця Відню та милувалася навколишньою красою архітектури будинків. Додала, що щаслива людина, адже обрала для життя саме цю країну, яка стала другою домівкою:

“Я закохалася в це місто, слів тут не треба. Радію, що обрала саме його, як другий дім і він став місцем зцілення, після розриву. Тепер я знову жива та повноцінна”.

Цими словами Христина Горняк публіці дала зрозуміти, що відпустила колишнього Володимира Остапчука після непростого розриву стосунків та готова впускати у своє життя нове щастя, адже вже натякала про симпатію до нового чоловіка.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.