Головний краш українок святкує 48 років. Арестович показав, хто його зробив щасливим: красуня-дружина

Олексій Арестович – відомий український політик, колишній радник Офісу президента, психолог, військовий розвідник. Його досягнення можна перераховувати безкінечно, оскільки він дійсно багато чого встиг зробити.

Арестович дуже цікавий чоловік, оскільки він вміє справити правильне враження на людей. Він психолог і знає, як треба спілкуватися з різними типами людей. Уміння Арестовича знаходити підхід до людей і це вміння дозволило йому просуватися по кар’єрних сходах і бути на висоті.

Арестович розповів, скільки заробляє
Олексій Арестович

Він людина, яка може красномовно говорити і своїми розмовами він привертає до себе багато уваги впливових людей. Завдяки цьому він опинився в Офісі президента. Звісно, його життя й до цього було успішним, адже чоловік був психологом дуже високого рівня. Адже на своїх майстер-класах він збирав доволі серйозних людей і це не дивно, бо він допомагав людям відчувати себе краще і більш впевнено.

Олексій ніби завжди знає як і куди йому варто рухатися, адже його самовпевненість завжди не знала меж. Насправді це добре, бо впевненим людям легше рухатися по життю і бути успішними. Вони не дозволяють собі боятися і це виводить їхнє життя на новий рівень. Отже, Арестович є одним з таких людей і вчить цьому інших.

Крім професійних досягнень Олексій ще й доволі добре влаштував своє особисте життя. Відомо, що він має за плечима не одні стосунки. Але справжнє кохання він зустрів саме на роботі. І зараз разом з Анастасією чоловік живе душа у душу. Вона підтримує коханого в усіх питаннях і завжди готова за нього вступитися.

Сьогодні, чоловік святкує свої 48 років і Анастасія знаходиться поруч з ним. Олексій щасливий і повністю забезпечений чоловік, якого поважає багато людей, він ніколи не здається і любить бути на висоті.

Арестович святкує День народження

Тож, він приймає вітання та зізнається у любові до всіх своїх підписників. І це буде дуже приємно побачити тим, хто досі залишається прихильником Арестовича.

Схожі статті

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?