Захуру було некомфортно вдома, а Камалія плакала по ночах: яким насправді було спільне життя подружжя?

У 2023-му Камалія повідомила про розлучення з медіамагнатом Мохаммадом Захуром. Пара прожила разом 20 років і завжди здавалася ідеальною. Втім, це було не так.

Камалія і Мохаммад Захур були надзвичайно яскравою та помітною парою в українському шоу-бізнесі. Тому не дивно, що користувачі мережі серйозно засмутилися, коли почули новину про їхнє розлучення. І хоча досі незрозуміло, чи збирається співачка реалізовувати задумане та йти від свого чоловіка, це питання досі висить у повітрі.

Історія шлюбу Камалії та Мохаммада Захура

Камалія приїхала до України з-за кордону разом із екс-чоловіком
Історія шлюбу Камалії та Мохаммада Захура

Примітно, що попри враження, нібито у подружжя зовсім не було проблем, це було не так. Зокрема якось співачка та бізнесмен давали ексклюзивне інтерв’ю для Алли Крутої. Було це більше 10 років тому.

У ході розмови ведуча спиталася у підприємця, чи комфортно йому знаходитися у розкішному палаці, який виконаний у стилі еклектика. Тоді підприємець вперше визнав, що насправді йому не дуже комфортно. Усі присутні посміялися та забули. Однак, Захур дійсно рідко бував у своєму будинку, адже половину часу проводив у Великобританії, де веде бізнес, а також постійно був у роз’їздах. Тому вдома його бачили нечасто.

Камалія розповіла про образу на чоловіка
Історія шлюбу Камалії та Мохаммада Захура

Тим часом виконавиця сильно переживала через свої стосунки з аудиторією. Вона намагалася просувати кар’єру на заході, в чому її повністю підтримував благовірний. Однак, згодом зізнавалася, що дуже близько до серця сприймає коментарі від користувачів, які не добирали виразів та спокійно критикували творчість жінки.

“Іноді, після таких коментів так погано стає, що плачу ночами, а коли пишуть про дітей, то хочеться знайти цього гада і … Але у мене є дуже мудрий чоловік який весь час каже – собака гавкає, а караван йде! Не звертай увагу, а краще не читай коментарі, ти там нічого хорошого не знайдеш! А тепер це подвійно болючіше, коли я пішла з України і намагаюся нікому не переходити дорогу. Навіть на моїх західних соцмережах, серед сотні тисяч позитивних коментів іноземними мовами, раптом з’являється якийсь комент моєю рідною мовою, що інформує моїм тисячам іноземним фанам про мою бездарність, відсутність голосу, спроможність чоловіка і тд і тп. Мабуть я зачепила за живе (тільки не знаю кого) і прощення мені немає!!”

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.