“Що скажуть люди?”: Даша Астаф’єва зізналася, що родина коханого не прийняла її через скандальне минуле

Знаменита українська співачка Даша Астаф'єва вперше розповіла про проблеми у стосунках, які у неї виникли через минуле. Що саме сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Даша Астаф’єва — жінка, про яку мріяютю мільйони чоловіків. Однак цей статус, який підтверджується знову і знову, зовсім не гарантує щастя в особистому житті. 2 роки тому співачка розійшлася з бойфрендом, з яким зустрічалася 5 років.

Даша Астаф'єва назвала артистів, які заблокували її
Даша Астаф’єва зізналася, що родина коханого не прийняла її

У чоловіка були певні проблеми з законом, тому сім’я довго не могла виїхати за кордон. Тим не менш, артистка підтримувала свого коханого і чекала, коли все налагодиться. Іронічно, що зміни настали саме після того, як йому вдалося врегулювати деякі питання.

Даша Астаф’єва зізналася, що родина коханого не прийняла її

Що відбувається між нею та обранцем обранцем Даша ніколи не розповідала публіці, і лише нещодавно зізналася, що її минуле в шоу-бізнесі, а також зйомки для журналів стали великою проблемою у взаєминах з потенційними родичами, тобто сім’єю чоловіка.

Даша Астаф'єва показала подарунок від військових
Даша Астаф’єва зізналася, що родина коханого не прийняла її

“Дуже багато було нарікань саме до моєї професії. Рідні мого хлопця не сприймали мене, переживали, що про мене скажуть люди. Тому я зараз як ніколи налаштована на створення сім’ї, на те, щоб розвиватися разом і бути хорошим прикладом для людей”, – сказала Астаф’єва в ЖВЛ.

При цьому співачка зізнається, що також великою помилкою було робити свої стосунки з обранцем публічними та розповідати пресі про те, що відбувається в її особистому житті. Примітно, що останні декілька років Даша неабияк намагалася уникати подібних питань, відверто ігнорувала деякі запити журналістів та відповідала дуже розмито.

Що зараз відбувається у її житті залишається загадкою. Після початку повномасштабної війни в Україні Даша з головою поринула у боротьбу та підтримку своїх співвітчизників. Зокрема вона стала легендою, так як декілька місяців чистила картоплю для київських їдалень. Гучною ця ситуація стала тому, що такою непростою роботою зайнялася жінка, чия краса відома в усьому світі. Даша не шкодувала своїх рук і зробила все від неї залежне. Хоча б це і була звичайна картопля.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.