Все для діток: Катерина Репяхова розповіла, як Віктор Павлік подарував радість чужим дітям – син шоу не бачив

Блогерка Катерина Репяхова та дружина знаменитого співака Віктора Павліка оприлюднила виступ свого чоловіка в медичному закладі Охматдит, де лікуються діти зі всієї України.

Охматдит – багатопрофільний лікувальний заклад в міті Києві, який надає медичну допомогу дитячому населенню України. Її вважають найбільшою лікарнею, яка займається допомогою для хворих дітей.

Четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова оприлюднила відео з виступу її чоловіка, який прийшов підтримати хворих діток та влаштувати їм справжнє свято. Телеведуча Соломія Вітвіцька щоп’ятниці займається організацією концертів, аби підняти дух маленьким пацієнтам та працівникам медичного закладу.

Катя Репяхова
Катерина Репяхова розповіла, як Віктор Павлік подарував радість чужим дітям

Гості лікувального закладу майже кожного тижня змінюються, утім, незмінною постійною гостею, другом, підтримкою для хворих дітей залишається зірка 1+1 Соломія Вітвіцька.

Катерина Репяхова тішиться, що чоловік Віктор Павлік цієї п’ятниці зміг подарувати свою увагу, пісні та трішки радості діткам, які по-справжньому цього потребують:

“Сьогодні наш татко співав для діточок в Охматдит”.

Катерина Репяхова розповіла, як Віктор Павлік подарував радість чужим дітям

Соломія Вітвіцька у своєму Instagram також оприлюднила виступ знаменитого артиста та сама танцювала на повну під його відомий всім хіт “Шикидим”. Жартома зазначила, що танцювати в неї виходить краще, ніж співати.

Нагадаємо, що узаконити свої стосунки шлюбом пара наважилася у 2020 році. Через рік молода дружина народила свого первістка, четверту дитину для Віктора Павліка – сина Михайла. Утім, Катерина Репяхова дуже мріє про донечку, тому зупинятися на одній спільній дитині зіркове подружжя не планує.

Ворожка напророчила зірці ще й п’ятий шлюб, але Віктор в пророцтва не вірить та сподівається, що на стосунках з Катериною він зупиниться і проживе з нею довго та щасливо.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.