Повісив рукавиці на цвях, бо заборонили займатись спортом: цікаві факти та біографія Олександра Пономарьова

Пропонуємо ознайомитись з біографією Олександра Пономарьова. Він не тільки талановитий виконавець, але й яскрава особистість. Співак зробив значний вклад в українську музичну сцену.

Біографія Олександра Пономарьова насичена цікавими фактами про виконавця. Народився майбутній співак народився 9 серпня 1973 року в Кам’янці-Подільському, в сім’ї слюсаря та будівельниці.

Першим заняттям співака став бокс. Малий Сашко почав відвідувати гурток у 6 років. Під час бою він отримав потужний удар у голову, внаслідок чого став втрачати зір. В результаті лікарі заборонили юнаку займатися спортом. Тоді батьки, незважаючи на скрутне фінансове становище, придбали для нього перший музичний інструмент – синтезатор.

Біографія Олександра Пономарьова
Біографія Олександра Пономарьова

Вже в 14 років, за допомогою того самого синтезатору, співак почав виступати, а в 17 вже заробив на власний автомобіль. З того часу кар’єра виконавця пішла вгору.

У 1992 році Олександр Пономарьов закінчив музичне училище. Вищу освіту отримав у Львівській консерваторії, на вокальному факультеті. Співак випустив дев’ять альбомів і тридцять кліпів на свої пісні. У 2003 році став першим українцем, який взяв участь в Євробаченні. Його пісня “Hasta la vista” зайняла на конкурсі 14-е місце.

Біографія Олександра Пономарьова
Біографія Олександра Пономарьова

Незважаючи на пісні про велике кохання, Олександр двічі розлучений та має двох дітей. Перший шлюб розпався через невірність. Дружина вокаліста Олена Мозгова зраджувала чоловіка. Попри це, експодружжя зберегли гарні відносини. Олена народила артисту доньку – Євгенію. Також, Пономарьов вважає рідною доньку Мозгової, Зою, хоча вона і не є його біологічною дитиною.

Друга дружина Вікторія Мартинюк не змогла ділити коханого з донькою. Жінка поставила ультиматум – або вона, або Женя. І Олександр обрав дитину. Від союзу з Мартинюк у чоловіка є син Олександр.

Біографія Олександра Пономарьова
Біографія Олександра Пономарьова

Наразі, співак обмовився про нове кохання. Виконавець розповів Дмитру Гордону, що в його житті є особлива людина. Але на цьому все. Подробиці Олександр повідомляти відмовився, щоб не наврочити.

Схожі статті

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.