Пішла від Потапа після 6 років разом: зірці довелося відпустити близьку йому жінку – “У нас була крута сімʼя”

У житті знаменитого українського продюсера Потапа сталися відчутні зміни, і здебільшого вони стосуються саме його кар'єри та місця в шоу-бізнесі.

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Потап вивіз свою родину за кордон. Власне, і сам зірка знаходився в евакуації доволі довго. І поки інші артисти поступово поверталися в Київ, продюсер не поспішав з цим. Згодом стало відомо, що вони з колишньою дружиною Іриною Горовою більше не партнери і повністю розривають співпрацю.

Мішель Андраде зізналася, як Потап відреагував на її рішення піти від нього

Мішель Андраде розповіла про завершення співпраці з Потапом
Мішель Андраде зізналася, як Потап відреагував на її рішення піти від нього

А ці надважливій новині передувала не менш гучна подія: підопічні продюсера Мішель Андраде та Позитив прийняли рішення розірвати контракт з ним. І лише нещодавно болівійська красуня розповіла про те, що штовхнуло її на такий крок, і як саме продюсер відреагував на вчинок співачки, адже її розвитком та просуванням він займався впродовж 6 років.

Чарівна Мішель Андраде
Мішель Андраде зізналася, як Потап відреагував на її рішення піти від нього. Кадр з першого кліпу Мішель

“Спочатку все було класно, все було норм, у нас була крута родина… Реально був такий момент коли ми дуже круто спілкувалися, був симбіоз: Іра більш жорстка, а Потап – мій творчий друг”

Втім, найкращі часи пройшли, і Мішель почала відчувати, що їй дуже тісно, і вона хоче творити. Продюсери стримували її в багатьох питаннях, через що вона відчувала себе дитиною у робочих стосунках. Коли їй вдалося вийти із компанії вона спробувала зробити те, що так хотіла і позицію продюсерів побачила з іншої сторони.

За словами співачки, Ірина Горова відреагувала доволі спокійно і відділяє особисте та бізнес, а натомість Олексій сприйняв ситуацію абсолютно інакше.

“З Потапом інша історія, він творча людина… Мені здається, що він образився на мене, тому що він вклав своє серце і свої гроші…  Мені здається, що він досі тримає якусь образу всередині”, – розповіла Андраде.

Нагадуємо, нещодавно Потап дав ексклюзивне інтерв’ю, в ході якого заявив, що являється тримачем акцій компанії Ірини Горової. Продюсерка одразу відреагувала на дану заяву і спростувала слова артиста.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.