Ектор Хіменес-Браво знайшов спосіб обійти Ярославського і вразити Мартиновську: “У мене 2 будинки в Ірпені”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво розповів про нерухомість, яка в нього є у передмісті. Зараз зірка намагається її продати.

Бізнес знаменитого колумбійського шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво давно приносить йому стабільний та великий дохід. Прекрасним доповненням до нього є медійне обличчя самого кулінара, який раз-у-раз, з’являючись на екранах, нагадує глядачам, що вони завжди мають можливість відвідати його ресторан та спробувати страви за його рецептами.

Ектор про дітей
Ектор Хіменес-Браво розповів про свою нерухомість в Ірпені

Саме через бізнес Ектор осів на Київщині. Раніше зірка розповідав, що в нього є розкішний будинок в Канаді, який він вважає своїм домом. Ба більше, у ці невеличкі проміжки часу, які він проводив там, зірка з задоволенням показував місце, про яке згадує з таким теплом.

Ектор Хіменес-Браво розповів про свою нерухомість

Та як з’ясувалося, квартира в столиці та маєток в Канаді — це не вся нерухомість знаменитості. Нещодавно Ектор розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що в нього в Ірпіні є два будинки, які знаходяться по сусідству.

І один з них він на даний момент продає. Тож шеф-кухар повідомив своїм потенційним покупцям про можливість не тільки придбати дім, але і стати його сусідом.

Ектор Хіменес-Браво розповів про свою нерухомість в Ірпені

До інформації зірка також надав фотографію своєї собачки, яку він часто показує фанатам. Маленька красуня знаходилася на газоні та дивилася прямо в камеру.

Нагадуємо, що 2021 року Ектор заінтригував мережу своїм особистим життям. Зірка засвітився з жінкою, особистість якої відмовився розкривати. Спочатку глядачі були впевнені, що це Ольга Мартиновська, адже вгадали її по схожому силуету. Пара багато часу проводила разом, і навіть їздила по курортах. Вже пізніше красуня потрапила в кадр з волоссям, через що шанувальники встановили, що обраницею зірки є брюнетка.

Поступово все більше деталей потрапляло до рук преси, як наприклад, її вік. Виявляється, Ектор почав зустрічатися з доволі юною особою.

Після початку повномасштабної війни в Україні шеф-кухар опинився у гостях у своєї мами в Колумбії, а його дівчина перебувала в Польщі. Через декілька тижнів пара возз’єдналася і згодом повернулася до України. Зараз про їхні взаємини нічого невідомо.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.