Настя Каменських після гендер-паті дізналася стать дитини та поділилася щастям: “Діти – наше майбутнє”

Увага публіки до знаменитих артистів Насті Каменських та Олексія Потапенка зросла вдвічі більше, після пліток в новинному просторі про зраду з боку чоловіка, про вагітність зірки та розлучення пари.

Відома українська співачка Настя Каменських в новому інтерв’ю заперечила факт розлучення з чоловіком Олексієм Потапенком. Ба більше, стверджує, що повністю впевнена в коханому, довіряє йому та не ревнує, а стосунки стали тільки міцнішими, де наявна повна підтримка зі ще більшим коханням.

Днями музичний виконавець Олексій Потапенко з дружиною Настею Каменських мали змогу побувати на весіллі своїх друзів та з’ясувати, хто народиться в пари. В новоствореної сім’ї незабаром з’явиться дівчинка, тому Каменських сповна щастя на обличчі зраділа за друзів та їхньому поповненню.

Настя Каменських після гендер-паті дізналася стать дитини та поділилася щастям

Пересічні громадяни нерідко приписували вагітність і самій Каменських, однак вже не вперше їхні підозри виявляються хибними. Знаменитість переконує, що повернеться до потрібної їй ваги тоді, коли вважатиме це за необхідним.

В той час, коли зіркове подружжя спільних спадкоємців не мають, Настя Каменських непогано ладнає з маленькими українцями та оприлюднює кадри спільного проведеного часу з дітьми. Цього разу відома співачка поширила допис зі світлиною свого концерту, де сидить та наспівує з ними слова своєї пісні.

Зізналася, що для неї діти – це майбутнє країни, тому, перебуваючи поруч з ними, вона наповнюється теплотою, радістю та безмежною любов’ю:

“Діти – наше майбутнє. І коли я стаю на сцені поряд з ними, моє серце переповнюється безмежною радістю та любов’ю”.

Додала, що дитячі очі, неймовірна енергія, щира посмішка та радість перетворюють виступ на справжнє диво. Впевнені, що виконавиця Настя Каменських для своїх нащадків стане прекрасною та турботливою матусею й зможе виховати гідних українців.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.