Він говорив про кохання та стосунки, а вона хотіла іншого: що насправді було між Пономарьовим та Яремчук?

Ще 7 років тому аудиторія підозрювала Олександра Пономарьова та Марію Яремчук у таємному романі. Втім, ця історія завершилася швидко, і не задовільнила фанатів артистів.

Дуетна пісня Олександра Пономарьова та Марії Яремчук принесла їм не тільки багато уваги та визнання, але й чималий піар. Так, після презентації композиції аудиторія запідозрила зірок у романі. Здавалося, ці двоє неймовірно пасують одне одному.

На сцені вони виглядали просто неймовірно, а коли зірки трималися за руки, взагалі не залишалося жодних сумнівів стосовно реальності їхніх почуттів одне до одного. Втім, в житті все було зовсім інакше.

Що насправді було між Олександром Пономарьовим та Марією Яремчук

Що насправді було між Пономарьовим та Яремчук

Одного дня у Олександра Пономарьова журналісти поцікавилися щодо його стосунків з партнеркою по сцені. На що він відповів, що в них роман. Почувши про це, Марія Яремчук не стримала емоцій, і показала своє роздратування прямо на камеру. Звісно, це сталося вже абсолютно на іншому заході: Марія Назарівна заявила, що це неправда і не перебуває в стосунках з колегою.

Роман Марії Яремчук і Олександра Пономарьова
Що насправді було між Пономарьовим та Яремчук

Вийти з гордо піднятою головою з цієї ситуації Олександру не вдалося. Вже в наступному коментарі він заявив, що це був першоквітневий жарт, і нібито він був дуже вдалим, адже аудиторія повірила у сказане. Примітно, що глядачі відреагували на це по-різному, і більшість просто не повірила у те, що це був гумор. Склалася неоднозначна та двояка ситуація: аудиторія поділилася на два табори, один з яких повірив Марії, а інший Олександру.

Вочевидь вже тоді Марія Назарівна активно роздумувала над тим, аби завершити свою кар’єру. Незабаром вона повідомила про те, що назавжди йде зі сцени, а офіційною причиною стала фобія виступів перед публікою. Шанувальники не могли повірити своїм вухам, адже Яремчук так часто з’являлася перед ними саме на великих концертах та заходах.

Примітно, що Олександр Пономарьов — один з небагатьох, хто досі слідкує за Марією, а також коментує її публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Таку активність до неї не проявляє жодна з зірок в українському шоу-бізнесі.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.