Народить вдруге? Син Олі Цибульської Нестор заговорив про братика чи сестричку – в 37 років ще не пізно

Оля Цибульська – унікальна українська знаменитість, якій вдавалося протягом 20 років приховати від публіки та преси свого справжнього чоловіка та відкрила завісу особистого життя лишень у 2022 році.

Знаменита українська співачка Оля Цибульська у 2015 році народила свого первістка, якого з чоловіком вирішили назвати Нестором. На свої 8 років хлопчик обдарований неабиякими розумовими здібностями, адже завдяки заняттям з педагогами непогано говорить англійською мовою, а ще обожнює спорт та вести блог у своєму Instagram.

Свій тернистий шлях до успіху героїня нашої статті розпочала ще з далекого 1999 року. Під час одного зі своїх виступів майбутня зірка зустрілася з виконавцем Михайлом Хомою, який виступає під ім’ям Дзідзьо. Саме цей чоловік відговорив Олю Цибульську вступати до педагогічного університету, щоб продовжувати будувати творчу кар’єру.

Оля Цибульська розповіла, що часто їсть вночі
Оля Цибульська

У 2009 році знаменитість розпочала сольний шлях артистки. Разом зі зміною репертуару пісень неодноразово експериментувала зі своїм іміджем, носила обтислі вбрання та змінила білий колір на темний.

Так, у 2022 році зірка вперше представила публіці свого чоловіка Сергія Грисюка, з яким знайома ще з юних років. Чоловік бізнесмен, тому публічна діяльність могла йому тільки зашкодити. Втім, після початку повномасштабного вторгнення власні переживання відійшли в сторону, тому парочка більше не знаходиться в тіні від усіх.

Оля Цибульська поскаржилась на чоловіка
Оля Цибульська з чоловіком Сергієм та їхнім сином Нестором

Днями на запитання від підписників Олі Цибульської відповідав її 8-річний син Нестор. Один з користувачів соціальної мережі Instagram поцікавився у хлопчика, чи хотів би він мати братика або сестричку.

Нестор запевнив, що має достатньо двоюрідних сестричок та братів, тому натякнув, що на появу своїх рідних від батьків не чекає.

Син Олі Цибульської Нестор заговорив про братика чи сестричку

До речі, сама Оля Цибульська вже відповідала на подібне питання від підписників, чи хоче стати мамою вдруге. Виконавиця зізналася, що прагне дати раду одній дитині, тому про другу і не думає.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.