Влад Яма похизувався подякою за патріотизм та підтримку України: після втечі в США штани не протирає

Знаменитий український хореограф Влад Яма усілякими силами намагається довести українцям, що, попри життя в США, він залишається небайдужим до рідної країни, тому займається благодійністю.

Відомо, що з початку повномасштабного вторгнення танцівник Влад Яма вивіз дружину та сина за кордон, тому тепер все сімейство проживає в Сполучених Штатах Америки.

Так, нещодавно знаменитість похизувався новою подякою благодійного фонду “Florida for Ukraine”, в складі якого він є, у своєму Instagram-блозі, в якій йдеться про вдячність за активну громадську позицію, патріотизм та підтримку у боротьбі за територіальну цілісність України.

Цим знімком хореограф, імовірніше за все, знову хотів підкреслити, що навіть на відстані здатен приносити користь Україні, адже на нього після втечі вилилося дуже багато гнівних коментарів від пересічних громадян.

Майже кожен допис Влада Ями в соціальних мережах, де він з родиною перебуває в США, супроводжується шквалом критики, де користувачі зазначають, що танцівник просто втік та продовжує радіти життю, коли українці переживають непрості часи.

Влад Яма зізнався, чому покинув дружину Ліліану
Влад Яма

Нагадаємо, що в коментарях під одним з таких дописів підписники поцікавилися у Влада Ями, чи соромно йому за свій виїзд за кордон. Знаменитість вирішив не виправдовуватися та не писати довгих пояснень, а відповісти тегом зі словом “регулярно”.

Також користувачі соціальної мережі дорікнули Владу Ямі, що він досі ні разу не повертався до України, мовляв, боїться потрапити на фронт. Утім, на це хореограф відповів більш багатослівно, зазначивши, що прислухається винятково до військових.

Однак пройшло вже чимало часу, тому публіка вже менше коментує втечу Влада Ями до іншої країни, адже він, попри всю критику, продовжує допомагати Україні.

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.