Дан Балан кусає лікті: Тіна Кароль полишила мачо і знайшла нове кохання – нарешті закрутила стосунки

Знаменита артистка Тіна Кароль намагається тримати язика за зубами та приховувати своє особисте життя від представників преси, а головного чоловіка життя називає єдиного сина Веніаміна.

У 2013 році виконавиця пісень втратила коханого чоловіка, продюсера Євгена Огіра, який не впорався з раком шлунка. Представники ЗМІ намагалися докопатися до істини та виявити, кому належить серце Тіни Кароль після скількох років.

На вокальному проєкті “Голос країни” українська співачка дозволила показати справжні почуття глядачам, не приховуючи своєї симпатії, до молдовського артиста Дана Балана. Утім, що було далі знаменитості вирішили приховали, однак, імовірно, що стосунки після закінчення знімань не продовжилися.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль та Дан Балан

Відомий блогер Богдан Беспалов у новому випуску пліток з шоу-бізнесу обговорив тему особистого життя Тіни Кароль. З інформації повідомлення, яке надіслали йому таємні зв’язки, інсайдери з медійної сфери розповіли, що співачка зустрічається зі своїм бас-гітаристом. Однак підтвердження цим словам ніде немає.

Сам Богдан переконаний, що Тіна Кароль давно забезпечила собі якісне життя, тому тепер зв’язків не потребує. На його думку, ця інформація на 70% відповідає дійсності, тому попросив своїх “кошенят” розповідати, що кому відомо, адже всі залишаться анонімними.

Додав, що пліткам потрібен час для розголошення, а потім все стане явним. Цікаво, але фанати зірки давно стали припускати, що виконавиця може мати стосунки зі своїм гітаристом, на ім’я Антон Попов, який працює у команді Тіни Кароль з 2012 року.

Тіна Кароль полишила мачо і знайшла нове кохання

Близько 10 років українська співачка знаходиться пліч-о-пліч зі своїм колегою, виступає з ним на сцені, проводить багато часу на репетиціях, тому ця теорія має право на існування. Однак це всього лишень плітки в Мережі. Знадобиться певний час для того, аби вся правда стала відомою.

Схожі статті