“Малюк захворів”: 35-річна Нікітюк повела дитину до лікаря та поділилася станом справ – матуся схвильована

Леся Нікітюк в медійній сфері є однією з найуспішніших телеведучих, адже за почуття гумору, простоту та відкритість українська публіка покохала жінку, втім, про своє особисте життя вона вирішила мовчати.

Зірка Нового каналу тримає деталі свого особистого життя за сімома замками та інформацію, яка шириться на просторах Мережі висміяла й закликала не вірити подібним пліткам.

Відомий блогер Богдан Беспалов розповів про минулі стосунки Лесі Іванівни, які могли підвести знаменитість під вінець. За його словами, телеведуча мала стосунки з впливовим чоловіком з шоу-бізнесу, який допоміг їй закріпитися на Новому каналі.

Леся Нікітюк обійшла Арестовича і Кіма
Леся Нікітюк

Утім, сама Нікітюк в жартівливій формі натякнула, що ця інформація не відповідає дійсності, однак розповісти про минуле так і не наважилася. Прихильники знаменитості запропонували хорошу альтернативу, аби зірка погодилася знайти свою долю на проєкті “Холостячка”, утім, знову героїня нашого матеріалу лише віджартовується.

Нещодавно Леся Нікітюк у своєму блозі соціальної мережі Instagram дещо занепокоєна повідомила, що її малюк, пес, якого знає вся аудиторія підписників захворів, тому довелося поїхати до ветеринарної клініки, аби собаці стало краще.

Леся Нікітюк повела дитину до лікаря та поділилася станом справ

Рафіку поставили крапельницю, дали спеціальні уколи та взяли аналізи, щоб вияснити причину недуги. Леся Нікітюк дбайливо ставиться до здоров’я свого улюбленця, адже для неї він став частиною родини та її життя.

Пес, якого телеведуча назвала Рафіком або повністю Рафаель – це породи вест-хайленд-вайт-тер’єр зі Шотландії. У серпні цього року “малюку” Нікітюк виповниться вже 5 років. До цього вона мала песика такої ж породи, на ім’я Гашик.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.