Невисокі українські зірки: Булітко, Соловій та Монатік розповіли про своє життя “завдовжки в метр”

Зірки з маленьким зростом завдяки таланту довели, що успіх не залежить від фізичних параметрів. Багато з них вразили світ своєю енергетикою та видатними досягненнями.

Вікторія Булітко

Акторка Вікторія Булітко відзначається своєю невеликою статурою, що робить її однією з найбільш мініатюрних зірок України. Незважаючи на її зріст 154 см, вона демонструє позитивне ставлення та впевненість у собі. Зірка “Дизель-шоу” часто жартує про свій зріст в Instagram та не витрачає енергію на комплекси.

“Моє життя завдовжки в метр” – жартує Вікторія.

Христина Соловій

Українська вокалістка з виразним голосом і оригінальним музичним репертуаром має зріст 155 см. Христина Соловій не прагне замаскувати його довгим вбранням чи взуттям на підборах, а навпаки, віддає перевагу комфорту. Мініатюрна красуня користується неабияким успіхом у чоловіків, яких зовсім не бентежить низький зріст співачки.

Христина Соловій зріст
Христина Соловій зріст

Юлія Саніна

Фантастичний шарм, що створюють наряди рок-виконавиці Юлії Саніної можуть ввести в оману. Здається, що Юлія обдарована модельним зростом, чим заворожує свою аудиторію. На жаль, це анітрохи не так, адже її справжній зріст становить всього 164 см. Для виступів на сцені їй допомагають стилісти, які підбирають спеціальний одяг, що акцентує на перевагах її зовнішності. Проте, коли Юля знімає сценічний образ та обирає неформальний стиль одягу, виконавиця перетворюється на справжню Дюймовочку, демонструючи при цьому її природну ніжність та чарівність.

Юлія Саніна зріст
Юлія Саніна зріст

Монатік

Виконавець Дмитро Монатік до всього ставиться з позитивом і не боїться жартувати над собою. Зріст співака становить 1 метр 64 сантиметри, і артист не комплексує, а навпаки, сприймає це як свою особливість.

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.