Багаторічної дружби як не бувало: Маша Єфросиніна заявила про ворожнечу з Юрієм Горбуновим – “Ця людина…”

Відомі українські телеведучі Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов дружили багато років, і ніхто навіть не здогадувався, що між ними давно пробігла чорна кішка.

Зазвичай знаменитості намагаються приховувати свою любов до колег по цеху. В інтерв’ю з них неможливо витягнути і поганого слова, якщо тільки артисти не знаходяться в активній фазі конкуренції або ж хтось ненароком зробив крок у прірву конфлікту.

Єфросиніна відмовилася коментувати скандал з Горбуновим
Маша Єфросиніна заявила про ворожнечу з Юрієм Горбуновим

Однак, стаються і тригери, які наштовхують зірок на думку, що необхідно заявити про своє небажання спілкуватися з тією чи іншою людиною. Так сталося з Машею Єфросиніною.

Глядачі звикли до думки, що вона у неймовірно хороших стосунках з Юрієм Горбуновим. Колеги дружили багато років з часів своєї співпраці. Ба більше, ця дружба була сімейною. Вони з нетерпінням чекали одне на одного на родинних святах та запрошували одне одного в гості.

Маша Єфросиніна заявила про ворожнечу з Юрієм Горбуновим

Здавалося, ніщо не передвіщувало біди, але після того, як Юрій Горбунов пережив гучний скандал, повʼязаний з його фільмом “Інгулець” ситуація повернулася на 180 градусів.

Так, аудиторія почала вимагати, щоб Маша публічно засудила свого екс-партнера по студії та хорошого друга. У той самий час телеведуча заявила, що не тільки не буде обговорювати його вчинок привселюдно, але й взагалі не знає цю людину з 2021 року. Тобто, конфлікт триває вже 2 роки, але ні Маша, ні Юрій не поспішали про нього розповідати.

Маша Єфросиніна заявила про ворожнечу з Юрієм Горбуновим

Цікаво, що ще рік тому Єфросиніна давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла, як ледь не померла на дні народженні телеведучого. Зірка ні з того ні з сього провалилася у воду і врятувалася дивом. Також вона зазначила, що телеведучий не дозволив їй розповідати про інцидент на публіку. Вочевидь, на момент зйомок Єфросиніна вирішила, що ця домовленість більше недійсна. Також існує вирогідність, що саме це свято стало відправною точкою у їхньому конфлікті.

“Ця людина припинила особисто для мене своє існування ще 2021 року, – заявила вона. – Я писала, що якщо ви боретеся за свою правду, не треба постійно вимагати тих самих проявів від мене у кожному випадку”, – написала Маша у своїй публікації про Горбунова.

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.