Платила за “кришу”: телеведуча Леся Нікітюк зізналася, які складнощі виникали на початку її кар’єри

Телеведуча Леся Нікітюк розповіла про свої спогади про початок кар'єри, відзначивши, що для досягнення слави вона подолала довгий та нелегкий шлях.

Протягом останніх років, Леся Нікітюк досягла дивовижних досягнень на українському телебаченні. Її почуття гумору, сміливість та наполегливість допомогли залучити значну аудиторію глядачів до проєктів за її участю.

Леся Нікітюк розповіла про початок своєї кар'єри на телебаченні
Леся Нікітюк розповіла про початок своєї кар’єри на телебаченні

На початку своєї кар’єри Нікітюк довелося не легко. Однією з таких робіт було виконання обов’язків адміністратора на вокальному шоу “Голос країни”. Зірка телеекранів згадує, як носила чай Насті Каменській. До речі, вона полюбляє чай з молоком.

У Лесі був важкий графік та поверталась додому вона після опівночі. Жила зірка не в елітному районі Києва, а на ДВРЗ в гуртожитку. Для безпечного пересування в нічні години, телеведуча платила місцевим хлопцям.

“Я давала хлопцям по 5-10 гривень. На цигарки. Щоб мене не чіпали і нормально ставилися до мене” – згадує Нікітюк.

Леся Нікітюк розповіла про початок своєї кар'єри на телебаченні
Леся Нікітюк розповіла про початок своєї кар’єри на телебаченні

Зірка запам’яталась глядачу через участь в тревел-шоу “Орел і Решка”, після якого її кар’єра почала набирати оберти. Наразі Леся Нікітюк популярна та успішна жінка, що привернула увагу аудиторії завдяки своїй щирості та відмінному почуттю гумору. Телеведуча має власні проєкти на “Новому каналі” – шоу “Ле-маршрутка”, “Є питання”. А за життям зірки в Instagram слідкує понад 4 мільйони фоловерів, яких Леся регулярно радує новими постами та сторіс.

Леся Нікітюк розповіла про початок своєї кар'єри на телебаченні
Леся Нікітюк розповіла про початок своєї кар’єри на телебаченні

Після початку повномасштабного вторгнення, Леся допомагає, як тільки може. Зірка активно волонтерить та подає руку тим хто цього потребує.

Схожі статті

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.