“Не вмів плавати”: 35-річний Дантес викрив цікаві факти зі свого дитинства – їздив у плацкарті та боявся медуз

У кожного з нас є свої спогади з дитинства, які згадуються в дорослому віці. Український співак Володимир Дантес поділився архівними відео з юності та розповів про поїздки на море в Крим та свої страхи.

Відомий виконавець пісень Володимир Дантес нині досить обговорювана особистість в шоу-бізнесі, адже після розлучення зі знаменитою співачкою Надею Дорофєєвою у 2022 році він почав свою кар’єру немов з чистого аркуша.

Багато пересічних громадян та прихильники пари жартували, що Володимир Дантес сидів на шиї у своєї колишньої дружини. Сам співак розповів, що пережив певну кризу у своїй творчості, однак після початку повномасштабного вторгнення почав активно випускати нові треки, допомагати ЗСУ зборами коштів та їздити на гастролі різними містами.

Нещодавно вихід пісні “Чуєш” викликав підозри в української публіки, що трек присвячений саме ексдружині Наді Дорофєєвій, адже рядки “Я тебе забув” або “Зараз ти, як миш” схожі на це. Утім, Володимир Дантес запевнив, що слова ніяким чином не відносяться до колишньої дружини, адже він поважає все, що між ними було в минулому.

Володимир Дантес віддав свою Tesla волонтерам
Володимир Дантес викрив цікаві факти зі свого дитинства

Днями знаменитий український співак Володимир Дантес відверто поділився спогадами з дитинства та показав відео, де він ще зовсім юний з батьками відпочиває на морі. Для нього це особливі часи, адже тоді ще можна було насолоджувати нашим Кримом та його колоритом.

Розповів, що в Євпаторії у нього жив брат, а в Лівадії його дід. Йому подобалася естетика дороги у плацкарті потяга, а найулюбленіший момент для Дантеса під час подорожі, коли за вікном з’являвся Сасик. Володимир згадує, що обожнював купатися, однак була проблема – не вмів плавати та боявся медуз:

“Купатися я любив сильно, але був один мінус – я не вмів плавати і медузи!!! В серпні завжди медузи”.

Розповів, що одного разу сімейство відправилося до Тарханкуту, де місцеві стрибали зі скелі та батьки Володимира Дантеса теж вирішили спробувати такий вид розваг. Згадав, що вся морська вода тоді була усіяна величезними медузами, яких Дантес боявся, однак бажання стрибати, як його батько було сильнішим, ніж страх перед слизькими жителями моря.

Володимир Дантес з теплотою поділився зі спогадами свого дитинства та в кінці допису додав, що все віддав би, аби знову опинитися в дорозі у плацкарті, щоб потрапити з батьками на море в Євпаторію.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.