Дорофєєва та Дантес влаштували змагання: не забувають одне одного та міряються, хто кращий – публіка розсудить

Здавалося, що союз українських зірок Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої був одним з найміцніших та найщасливіших в медійному світі, утім, виявилося, що щастя згодом показувалося лише на світлинах.

Початок повномасштабного вторгнення приніс на українську землю не тільки перевороти у звичному житті, а й зміни в особистому, адже багато звичайних пар не впоралися з випробуваннями та розірвали багаторічні шлюби чи стосунки.

Так, у 2022 році знаменита виконавиця пісень Надя Дорофєєва та її колишній чоловік Володимир Дантес оприлюднили спільну світлину з новиною про розлучення. Дантес зізнався, що текст писав самостійно, а стосунки давно почали тріщати по швах ще до повномасштабної війни.

Надя Дорофєєва та Дантес
Дорофєєва та Дантес влаштували змагання: не забувають одне одного та міряються, хто кращий

Колишні намагалися урятувати шлюб, працювали над своїми стосунками, однак згодом зрозуміли, що вони живуть в статусі хороших друзів, яким добре разом, але від закоханої сімейної пари давно охолонув і слід.

Відомий блогер, який знімає випуски пліток з новин українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов цього разу поговорив про колишнє подружжя. Так, він процитував новий допис Володимира Дантеса в соціальній мережі Instagram про реліз нового альбому “Кити”, який має вийти 18 серпня разом з кліпом на пісню з такою ж назвою.

Богдан не мів не запримітити, що його колишня Надя Дорофєєва теж анонсувала вихід нового треку 18 серпня “Ритми” в дуеті зі знаменитим українським співаком Максимом Барських.

Беспалов висловився, мовляв, Володимир Дантес великий молодець, розкривається справжнім артистом, який знайшов свій стиль, однак постало питання, чому реліз треків збігається з виходом хітів з його колишньою дружиною. Богдан не розуміє, чи це домовленість, аби підтримувати цікавість до їхніх персон, чи простий піар. Тобто, він запідозрив, що, якщо планувати прем’єри в різний період часу, вони можуть бути нецікавими публіці:

“Чи це взаємна домовленість, чи це взаємний піар, але прем’єра у Дорофєєвої, прем’єра у Дантеса, прем’єра у Дантеса, прем’єра у Дорофєєвої. Тобто, якщо вони будуть в різний період часу робити релізи своїх композицій та кліпів, складається враження, що вони просто не будуть цікаві”.

Додав, що вони постійно випускають матеріал паралельно, аби були запити та прослуховування, втім, він такого не розуміє та далі буде слідкувати за колишньою парочкою.

Схожі статті

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.