Таємне кохання Винника або хто зробив блискучу кар’єру: всі секрети у шафі повелителя вовчиць – був на піку

Відомий український співак Олег Винник завжди запевняв своїх прихильників творчості, що писав свої хіти самостійно завдяки дружині Таюне, що стала його музою, однак нині відомі інші цікаві факти.

Таємниче зникнення повелителя вовчиць Олега Винника з публічного простору українська публіка сприйняла досить негативно, адже чоловік з початку повномасштабного вторгнення опублікував лише декілька дописів із закликом закінчити війну, а потім і зовсім замовчав без пояснень.

Медійні колеги запевняли, що у Винника на це є вагома причина, хвороба, через яку довелося покинути Україну та виїхати лікуватися за кордон. Втім, у своєму новому інтерв’ю після довготривалого мовчання знаменитість не прояснив ситуацію, а ще більше заплутав прихильників, мовляв, має недугу, якою хворіють близько 2% населення.

Олег Винник тривалий час зберігає мовчання
Всі секрети у шафі повелителя вовчиць Олега Винника

Український пліткар, блогер Богдан Беспалов, який займається викриттям відомих зірок шоу-бізнесу повідомив зі своїх каналів інформації дуже цікаві подробиці з творчості Олега Винника. Прихильники, які уважно слідкували за життям кумира та його інтерв’ю, яке надавав пресі пам’ятають, що повелитель вовчиць запевняв, що саме він є автором своїх пісень, однак дещо не так.

Богдан розповів, що хіти, які так полюбилися українцям написані рідною сестрою його дружини Таїсії Сватко, на ім’я Лариса, однак жінка перестала займатися авторською справою, тому Олегу Виннику тепер немає чого запропонувати українським слухачам:

“Пані Лариса являється автором більшості хітів Олега Винника. Тобто, вона є ексклюзивною авторкою композицій Олега. Просто Олежка Винник отримував права на ці композиції, і для публіки широкого загалу розповідав, що саме він написав ту чи іншу пісню”.

Сумісність Таюне і Олега Винника за гороскопом
Олег Винник та дружина Таїсія Сватко

Зі слів Богдана, співак не написав жодної композиції. Усе, що стало відомим, усе, що його зробило знаменитим та заможним чоловіком – це результат написання пісень Лариси Сватко, яка доклала чимало зусиль для того, аби Олег Винник засяяв на українській сцені.

Додав, що станом на сьогодні зірка не має правильної професійної команди, щоб зробити якісний музичний продукт та запропонувати його своїй аудиторії слухачів.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.