Віктор Павлік не єдиний: Репяхова повідомила про багаторічні стосунки – роки пройшли, а весілля не зіграли

До шлюбу з медійним чоловіком Віктором Павліком Катерина Репяхова мала своє життя та перший серйозний досвід в стосунках, про який вирішила розповісти користувачам в соціальній мережі.

Так, у 2020 році інформаційний простір був заповнений новиною про четвертий офіційний шлюб знаменитого українського співака Віктора Павліка на його концертній директорці Катерині Репяховій.

Бізнесвумен та блогерка Репяхова раніше розповідала, що спочатку мала співпрацю з провідним українським психологом Дмитром Карпачовим, однак прагнення заробляти більше та йти вище кар’єрною сходинкою було сильнішим, тому почала співпрацю зі співаком Віктором Павліком.

Коли стало відомо не тільки про робочі стосунки Катерини та Віктора, а й про романтичні, публіка не приховувала свого незадоволення, адже більшість вважали, що при різниці у віці, яка становить 28 років, вона вплине на сімейне життя та взаємини пари.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік
Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Блогерка Катерина Репяхова вирішила відверто поговорити з підписниками, тому на питання від користувачів соціальної мережі Instagram, чому обрала саме Віктора Павліка запевнила, що просто покохала, а вік ніяким чином не впливає ні на що.

Так, нещодавно молода дружина артиста розповіла, чи були серйозні стосунки до її зіркового чоловіка. Зізналася, що за період свого навчання перебувала у відносинах, які тривали не один рік:

“Були. 5 років. Зі школи і до першого курсу університету”.

Репяхова повідомила про багаторічні стосунки

Нерідко перше серйозне кохання для багатьох людей приносить багато відчаю та негативного досвіду, проте потім ми розуміємо, чого не варто робити у майбутньому. Катерина Репяхова наразі щаслива жінка, мама 2-річного сина Михайла та справжня бізнесвумен, яка займається розвитком свого магазину “Mimish”, вихованням дитини, концертними справами Віктора Павліка та розвитком блогу в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.