Переможець Холостячки Еллерт і Мішина помирилися: комік зізнався, що в його житті знову з’явилася кохана жінка

Відомий український комік, який на даний момент знаходиться в США, Олександр Еллерт розповів про те, які зараз в нього стосунки з Ксенією Мішиною.

Як відомо, Олександр Еллерт та Ксенія Мішина розсталися за півроку до початку повномасштабної війни в Україні. Востаннє вони бачилися в лютому 2022-у году. Тоді комік допомагав акторці евакуюватися до Карпат. Разом екс-пара провела декілька днів, після чого розійшлася назавжди.

Олександр неодноразово говорив про те, що має серйозні наміри повернути свою кохану. Але після спільного відпочинку в Буковелі все кардинально змінилося: не тільки Ксенія не хотіла говорити про коміка, але і він не надто бажав обговорювати екс-обраницю.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина помирилися

Через декілька місяців Олександр емігрує у Сполучені Штати Америки. У зв’язку з цим йому довелося зіштовхнутися з великою кількістю критики, але чоловік продовжує працювати за кордоном, і здебільшого заробляє завдяки своїм стендапам, які він читає українською мовою.

Що ж стосується його особистого життя, шанувальники про це не знають майже нічого. Мабуть саме цим продиктовано їхнє бажання звести гумориста з кимось.

Наприклад, нещодавно йому порадили поспілкуватися з Аліною Шаманською, яка також на даний момент знаходиться в Каліфорнії. Але комік пожартував, що вони вже разом. Та чи жартував він на рахунок Ксенії Мішиної достеменно невідомо, адже на питання про їхній конфлікт заявив, що вони помирилися.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина помирилися

Ще півроку тому колишні закохані навіть зчепилися в stories. Ксенія Мішина звинуватила Олександра у поганому ставленні до неї, а натомість Еллерт заявив, що у у Мішиної всі чоловіки недостатньо коректні та уважні до її особистих кордонів.

Нагадуємо, що причин для розставання у пари було вдосталь, але здебільшого претензії надавала саме Ксенія, яка розповіла в інтерв’ю, що не змогла витримати жартів Олександра, а також його ревнощів.

Кохані пробули разом лише рік, після чого декілька місяців боролися за своє щастя. Вперше ознаки кризи глядачі помітили після того, як Ксенія відправилася на зйомки до Хорватії. Акторка видалила спільні кадри з обранцем і навіть відписалася від нього.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?