З Дантесом купила будинок, а з Кацуріним “обзавелася” дітьми: новини про особисте життя Наді Дорофєєвої

Новина про розлучення Дорофєєвої та Дантеса не аби як сколихнула медійний простір. Ми розповімо, як ділили заміський будинок подружжя, та як Надя відчуває себе у нових стосунках.

Навесні 2022 року Надя Дорофєєва та Володимир Дантес приголомшили шанувальників новиною про розлучення. А вибір нових партнерів взагалі підірвав мозок фанів. Надя не приховувала стосунків з Мішею Кацуріним – відомим ресторатором, а Володимир шокував новиною про романтичні відносини з Дашею Кацуріною. Мережа досі не може оговтатися від такого повороту.

Володимир Дантес вперше розповів, як приховував проблеми в стосунках з Дорофєєвою
Надя Дорофєєва поділилася подробицями особистого життя

Перебуваючи в шлюбі Дорофєєва з Дантесом придбали заміський будинок, що знаходиться в селі Крюківщина на Київщині. Маєток був дуже просторий та світлий, на подвір’ї екси розмістили басейн. Після розлучення у експари стало питання – кому ж залишиться будинок? Співак благородно хотів залишити дім Наді, та вона відмовилась від пропозиції. Тож виконавці продали будинок. Нині Надя проживає разом з новим чоловіком Мішею в орендованій квартирі. Володимир Дашею також знімають апартаменти в Києві.

Надя Дорофєєва поділилася подробицями особистого життя
Надя Дорофєєва поділилася подробицями особистого життя

Міша та Даша Кацуріни мають двох спільних дітей. Спільні фото та відео з дітьми періодично викладають і Надя і Володимир. Здається, співакам вдалося налагодити відносини з падчеркою та пасинком.

Нещодавно, Міша виклав фото в Instagram, но якому показав як проводить час з новою дружиною та дітьми. На світлинах родина гуляє Києвом, відвідали популярну кондитерську. На світлині щасливі діти ласують тортиком солодощами, а новоспечена мачуха тримає маленького Івана за ручку.

“Але найсолодші тортики по цей бік скла”, – коротко підписав фотографію Кацурін.

Надя Дорофєєва поділилася подробицями особистого життя
Надя Дорофєєва поділилася подробицями особистого життя

Схожі статті

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.

Заговорив про особисте життя після побачення з Квітковою: Євген Янович зізнався, чи вільне його серце

Після побачення з відомою блогеркою Дашею Квітковою, шоумен Євген Янович неочікувано заговорив про особисте життя. Що відомо про романи зіркового чоловіка?

Даша Кацуріна вперше показала свою маму-вчительку: як виглядає майбутня теща Дантеса (фото)

Блогерка та бізнес-леді Даша Кацуріна зворушила кадрами атмосферної фотосесії з мамою. Який вигляд має майбутня теща Дантеса, яка, на думку шанувальників, дуже схожа на співака.

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.