Турецький екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вразив правдою про свою роботу: не працював жодного дня

Колишній чоловік Ані Лорак встиг стати улюбленцем української аудиторії, а також зайняти міцні позиції в світі бізнесу. Як йому це вдається?

Коли Ані Лорак представила публіці свого нареченого Мурата, відомо про нього було доволі мало. Згодом в мережі з’явилася інформація про те, що чоловік на той момент працював менеджером в готелі, і саме так познайомився зі своєю майбутньою дружиною.

А от після весілля заняття бізнесом стало для нього звичайною справою, адже зіркове подружжя тримало безліч ресторанів в Україні. Зокрема, рідна сестра бізнесмена працює в одному з українських закладів, який спеціалізується на турецький кухні.

Мурат Налчаджиоглу розкрив секрети бізнесу

Мурат Налчаджиоглу втер носа колишній Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу розкрив секрети свого бізнесу

Сам Мурат на даний момент є тримачем акцій турецької туристичної агенції, а також є співвласником компанії “Farmasi”. Маркетингом останньої він займається доволі серйозно та активно.

Наприклад, нещодавно чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що у компанію розшукуються менеджери. Фірма використовує принцип мережевого маркетингу, а тому Мурат обіцяє, що у цій компанії працювати не доведеться.

Мурат Налчаджиоглу розкрив секрети свого бізнесу

Нагадуємо, що після початку повномасштабного вторгнення фанати Ані Лорак довго чекали на озвучення нею позиції щодо війни. Однак артистка натомість втекла з російської федерації та видалилася з соціальних мереж. Повернулася до своїх шанувальників вона лише через пів року, коли вже проживала в Іспанії. Тим часом її колишній чоловік Мурат та його ще на той момент наречена Лілія не евакуювалися, а допомагали українцям дістатися кордону. Тоді публіка серйозно переглянула своє ставлення до чоловіка, а він заробив багато симпатій.

За півтора року вони декілька разів виїжджали до Туреччини, зокрема безпосередньо після землетрусу, який зачепив малу батьківщину чоловіка. Також у бізнесмена почали налагоджуватися стосунки з дочкою, з якою вони бачаться все частіше. Зараз родина виглядає дуже щасливою та гармонійною, а Софія здебільшого світиться саме з сім’єю свого тата.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.