Дитинство в інтернаті і втрата брата: як Ані Лорак бідкалася на тяжку долю і стала зрадницею України

Відома співачка Ані Лорак свого часу опинилася перед вибором і зробила його не на користь своєї Батьківщини. До цього зірка неодноразово говорила про свою важку долю.

Будучи знаменитою українською співачкою, Ані Лорак неодноразово давала ексклюзивні інтерв’ю, в яких розповідала про своє важке дитинство. Родина майбутньої виконавиці була настільки бідною, що часом не могла прогодувати дітей.

Через це Кароліна часто потрапляла до інтернату, де про неї могли подбати. При цьому співачка неодноразово говорила, що не ображається на своїх батьків через це, так як завдяки цьому рішенню вона могла нормально харчуватися і навіть чекала, коли її наступного разу відправлять до даного закладу.

Ані Лорак розповіла правду про своє важке дитинство

Лорак скинула доньку на колишнього
Ані Лорак розповіла правду про своє важке дитинство та смерть брата

Найбільшою опорою у житті артистки був її брат. І саме його українці згадували найбільше після початку повномасштабної війни в Україні. Справа в тому, що зрада Кароліни ще 9 років тому поставила на вуха всю країну, але не викликала підозр, щодо фарисейства Кароліни.

Здебільшого публіка говорила про те, що зірка проміняла батьківщину на гроші. Втім, аудиторія також добре пам’ятала про її розповіді про брата, що поклав своє життя не просто заради чужих цінностей, а для того, аби заробити грошей.

Тим часом Лорак просто зникла з інформаційного простору, видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram і уникала людей. Після своєї раптової появи вона дала ексклюзивне інтерв’ю для російської журналістики Альони Блін, в якій згадала про свого брата і назвала війну “те, що відбувається”, тим самим викликавши просто хвилю критики, так як глядачі не змогли поєднати біль від втрати рідної людини та терпимість до війни.

На дане інтерв’ю відреагувало безліч зірок, які створювали сюжети та відгукувалися про побачене в своїх блогах.

Ан
Ані Лорак розповіла правду про своє важке дитинство та смерть брата

Варто відмітити, що раніше у пресі блукала інформація, згідно якої не підтримувати Україну Лорак нібито підговорив Філіп Кіркоров, який сподівався, що війна завершиться швидко, а вони не втратять ні гроші, ні можливість виступати на усіх можливих платформах. Втім, для обидвох ситуація склалася абсолютно інакше.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.