Колишня дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про подальше лікування нирки – на неї чекає операція

Колишня дружина шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк після шлюбу зі знаменитим медійним чоловіком отримала розбите серце, однак з великою аудиторією прихильників та підтримкою від них.

Розкішне весілля, спільна нерухомість та плани на щасливе майбутнє з таким успішним та коханим чоловіком – зараз нотаріусу Христині Горняк все це здається повною нісенітницею та минулим, до якого аж ніяк не хочеться повертатися.

Щобільше, розлучення, яке відбулося у 2022 році зробило нотаріуса справжньою популярною жінкою в медійному просторі, адже її життя після розірвання стосунків з телеведучим почало цікавити дедалі більше пересічних громадян.

Горняк та Остапчук
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Підписники юристки все частіше стали цікавитися питанням, що стосується поділу спільного будинку в котеджному містечку Золоче Прованс, однак Христина зізналася, що знову конфлікт поставлено на паузу, втім, залишати все майно колишньому чоловіку вона теж не збирається.

Так, на долю цієї жінки випало чимало життєвих випробувань, адже спочатку невдача в особистому житті, а потім тяжкий діагноз лікарів, які виявили в юристки гідронефроз. Зі слів Христини, їй планують видалити ліву нирку, оскільки вона не здатна нормально та повноцінно функціонувати.

Нещодавно один з користувачів соціальної мережі Instagram поцікавився в нотаріуса Христини Горняк, що вона вирішила з подальшим лікуванням її нирки. Колишня дружина Володимира Остапчука зізналася, що її чекає похід до лікаря у вересні, аби домовитися про операцію:

“Підемо в вересні до лікаря, щоб домовлятися про операцію”.

Колишня дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про подальше лікування нирки

Нагадаємо, що нотаріус Христина Горняк нещодавно прокоментувала, хто став ініціатором розриву стосунків з телеведучим Володимиром Остапчуком. В коментарях під одним зі своїх дописів юристка розповіла, що хтось навмисно розповсюджує дезінформацію, що саме чоловік розірвав з нею шлюб, утім, змогла натякнути, що вона була ініціатором розлучення.

Схожі статті

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.