Юрій Горбунов вразив розмовами про роботу за кордоном заради родини: “У кожного своя правда”

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов пережив вже декілька скандалів під час війни, але сам не готовий засуджувати інших артистів за деякі вчинки.

Не так давно Юрій Горбунов вже давав велике інтерв’ю для Слави Дьоміна, але після пережитого скандалу навколо його фільму з’явилася необхідність ще раз обговорити з пресою свою позицію, проблеми, з якими шоумену довелося зіштовхнутися, а також буденні негаразди у зірковій сімʼї.

Цього разу Юрій Горбунов завітав на студію до Аліни Доротюк. І здебільшого розмова стосувалася хейту, критики, а також грошей.

Юрій Горбунов вразив розмовами про роботу за кордоном

Осадча розповіла про різницю у віці та зрості з Горбуновим
Юрій Горбунов вразив розмовами про роботу за кордоном

Зокрема Юрій Горбунов розповів про те, як ставиться до своїх колег по цеху, які не залишилися в Україні та вирішили шукати щастя за кордоном.

Шоумен підкреслив, що у нього з’явилася можливість триматися на плаву, і зараз він заробляє здебільшого завдяки “Сніданку з 1+1”. Корпоративів або немає, або їх дуже мало, а гонорари стали вдвічі меншими. Саме тому Юрій наполягає на тому, що він засуджувати в ні в якому разі не може. Мовляв, правда у кожного своя, адже обставини різні.

“У нас є зарплатня зараз на 1+1. Зарплатня офіційна. Це гроші, у мене двоє дітей. Які зараз корпоративи?! Зараз бувають іноді весілля, – заявив зірка, але одразу ж підмітив, що суттєвих змін у фінансову кризу в артистів це не внесло. – Гонорар упав більше ніж на 50% у всіх. У всіх є сім’ї, і вони мають виживати. Тому якщо хтось їде за кордон працювати, я не можу засуджувати. У кожного своя правда”

Нагадуємо, що не так давно Юрій Горбунов оскандалився нібито через виїзд за кордон на початку війни. За офіційною версією, телеведучий залишався в Україні, Але журналістам вдалося дістати документи з прикордонної служби, в яких ідеться, що шоумен виїжджав аж декілька разів. До того ж телеведучий нібито побував в Іспанії, де на той момент також знаходилися його друзі Потап та Настя Каменських.

Дійсно, вперше Юрій Горбунов розповів про те, де знаходиться його дружина та діти лише через декілька місяців після вторгнення. На той момент Катя та Іван з Данилом перебували на заході України, де жили аж до літнього сезону.

Схожі статті

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.