Астаф’єва зізналася, чому Потап образився на неї: не зміг приховати свої почуття до колеги та “сів у калюжу”

Відома українська модель та співачка Даша Астаф'єва розповіла, що Потап заблокував її в соціальних мережах. Що стало причиною конфлікту між зірками?

Повномасштабна війна внесла серйозні зміни як у буденне життя українців, так і у порядок в шоу-бізнесі. Глядачі були неймовірно вражені, коли дізналися, що відома модель та співачка, неймовірна красуня, що могла поїхати за кордон того ж дня, Даша Астаф’єва залишилася та місяцями чистила картоплю для переселенців.

Участь Астаф'євої у Фабриці зірок
Даша Астаф’єва зізналася, чому Потап образився на неї

Даша Астаф’єва зізналася, чому Потап образився на неї

Тим часом Потап разом зі своєю родиною знаходився в Іспанії. Його єдиний син Андрій перебував в Києві, але репер не поспішав повертатися. І хоча фанати кожного дня очікували, що Олексій об’явиться, приїхати до України він наважився лише через півроку. Відзнявшись у декількох епізодах різноманітних шоу, він знову поїхав.

Даша Астаф’єва зізналася, чому Потап образився на неї

Даша тим часом давала безліч інтерв’ю, в яких її, як людину, що проявила стійкість та сміливість, розпитували, як вона ставиться до колег. Піднімалося і питання зіркового біженства, і мови і минулих помилок. Даша не приховувала свого роздратування на рахунок Потапа та Світлани Лободи. І як виявляється, це дарма не пройшло.

Потап продемонстрував свої почуття до співачки, яка його чи то зачепила, чи то образила та заблокував її в соціальних мережах.

На такий самий крок наважилася і Лобода. Погроз чи попереджень Даша не отримувала, а отримала повідомлення від продюсерки з проханням не чіпати інших зірок. Про це зірка розповіла в програмі “Неймовірна правда про зірок”.

“Потап та Лобода мене заблокували. Ніхто мені не погрожував. Попросили мене. Нещодавно написала продюсер і попросила не говорити про артистів”, – розповіла співачка.

Нагадуємо, що рік тому Потап дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому пояснив, що знаходився за кордоном так довго через свій стан здоров’я. У зірки була пневмонія, а після він мав ускладнення, які виражалися паралічем м’язів обличчя.

Втім, це не надто заспокоїло чи переконало публіку. Натомість в мережі почали ширитися чутки про його розлучення з Настею Каменських, про адюльтер в їхній родині та інші плітки.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.