Огнєвіч і фіналіст Холостячки Тригубенко розповіли про поповнення в сімʼї: світло в дім приніс малюк Марк

Відома українська співачка Злата Огнєвіч не так давно повідомила про поповнення в її родині. На світ з'явився хлопчик Марк. Примітно, що таке ім'я останнім часом доволі популярне в шоу-бізнесі.

Що би не відбувалося у світі та в Україні, життя продовжується. Хтось йде назавжди, а чиясь поява приносить світло. Олексій Тригубенко та Злата Огнєвіч як ніхто знають, що навіть у найтемніші часи велике щастя може принести зовсім крихітна людина.

Злата Огнєвіч та Олексій Тригубенко повідомили про поповнення

Як склалося життя учасників першої Холостячки: Олексій Тригубенко
Злата Огнєвіч та Олексій Тригубенко повідомили про поповнення

Так, всередині літа Олексій Тригубенко неочікувано для всіх став батьком. Чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з пологового будинку. При цьому публіка навіть не здогадувалася, що у зірки є кохана жінка, що вже й казати про те, що вона увесь цей час виношувала його дитину.

Хлопчика назвали Марком. А от свою обраницю Олексій так і не наважився показати. Ба більше, незрозуміло, чи знаходяться вони взагалі в стосунках, чи є вона його дружиною або ж лише виконує обов’язки матері його дитини.

Злата Огнєвіч поділилася, які чоловіки трапяються їй на шляху
Злата Огнєвіч та Олексій Тригубенко повідомили про поповнення

Злата Огнєвіч хоча і не стала матір’ю наприкінці серпня, але також дуже щаслива, адже в неї народився племінник. Її рідна сестра народила в Києві хлопчика, якого також назвали Марком. Обличчя дитини співачка не показала через заборону на це батьків, але вона з нетерпінням очікує моменту, коли вони дозволять познайомити публіку з малюком.

Чим же так обусловлюється популярність імені Марк на даний момент? На це відповісти складно. Однак, це ім’я має приємне значення, добре звучить, а також є у різних культурах світу.

Значення імені Марк – “молот” з латинського і “Належить богу Марсу” з давньогрецької. Від народження Марк має потужну інтуїцію. Передчуття, пророчі сни та несподівані знаки долі ніколи його не обманюють. Марк вміє успішно їх трактувати та використовувати отримані таким способом знання собі на благо.

Але й зі звичайними знаннями в нього немає проблем. Він всебічно розвинений, вміє аналізувати та легко вичленює саму суть. Марк — чудовий стратег, недаремно ж він названий на честь давньогрецького бога військового мистецтва!

Схожі статті

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?