Переможець “МастерШеф” Євген Клопотенко розповів, чому так дорожить свободою: “Вільні стосунки – це прекрасно”

Відомий шеф Євген Клопотенко, що популяризує українську кухню та відстоює правильне шкільне харчування разом з першою леді, сам заводити дітей поки не планує.

Євген Клопотенко виборов популярність успіхом на проєкті “МастерШеф”. Кулінар буквально вигриз перемогу у своєї конкурентки – Катерини Великої, та став другим чоловіком, який виграв проєкт.

Євген Клопотенко розповів, чому досі не одружений
Євген Клопотенко розповів, чому досі не одружений

35-річний шеф-кухар присвячує свій час кар’єрі, а ось з обраницею шанувальників не знайомить. Клопотенко – один з найзавзятіших холостяків України та вважає, що стосунки його обтяжують. Для проєкту “Неймовірна правда про зірок” чоловік привідкрив завісу особистого життя.

Євген Клопотенко розповів, чому досі не одружений
Євген Клопотенко розповів, чому досі не одружений

Нещодавно Євген зізнався, заводити сім’ю не хоче. Кулінару більш подобається формат вільних стосунків. Клопотенко вважає, що не зможе присвятити своє життя одній жінці, тож для шефа нормально мати роман не лише зі своєю обраницею.

“Серце Євгена… воно не буде ніколи з однією людиною все життя”, – поділився Клопотенко з “Суспільним”.

Євген Клопотенко розповів, чому досі не одружений
Євген Клопотенко розповів, чому досі не одружений

Зараз чоловік не самотній. На своєму новому телепроєкті “Пекельні борошна” кулінарний експерт розповів, що має дівчину. Обраниця Клопотенка також пов’язана з кулінарією – вона кондитер. Чоловік побачив її в Миколаєві під час роботи. Її старання та сумлінна праця запали в серце запеклого холостяка. Але публіці свою пару чоловік ще не показував.

“Ми не стаємо як дві половинки одного яблука, а ми як два яблука на одному дереві. Я не хочу стандартних речей” – розповів Євген.

Євген Клопотенко розповів, чому досі не одружений
Євген Клопотенко розповів, чому досі не одружений

А от завести дітей Клопотенко не проти. Але бути зразковим сім’янином не зможе. Він не вважає себе половинкою когось, шеф поважає свою індивідуальність та береже свободу.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.