Екс-холостячка Злата Огнєвіч опинилася на батьківщині Діми Шевченка, якому відмовила: серденько йокнуло

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч показалася на концерті, який відбувся в Олександрії. Чи згадала артистка про чоловіка, який колись намагався завоювати її серце?

За розвитком стосунків між Златою Огнєвіч та Дмитром Шевченко глядачі спостерігали впродовж декількох місяців. Здавалося, що учасник наближається до абсолютної перемоги. Усе більше він завоював серце артистки і потихеньку відкривався сам.

Перед фіналом Злата заявила, що бажає побачити, як Дмитро розкриває їй свою душу і чоловік наважився на крок, який раніше здавався йому недоступним. Яким розчаруванням для аудиторії стала відмова співачки фіналісту! Пропозицію руки і серця вона прийняла від Андрія Задворного.

Злата Огнєвіч виступила на батьківщинію Дмитра Шевченка

Дмитро Шевченко у шопері від Adidas садить картоплю – без примх
Злата Огнєвіч виступила на батьківщині фіналіста Холостячки-2 Дмитра Шевченка

Злата змогла зберегти хороші стосунки з багатьма чоловіками з проєкту, але тільки не з Андрієм та Дмитром, які пізніше подружилися і почали дуже багато спілкуватися в реальному житті.

З переможцем у співачки не склалося: Андрій через півтора місяці вирішив, що йому ці стосунки не підходять і після подорожі повернувся з об’явою про те, що це кінець. Для Злати це стало нестерпно. Співачка була вимушена звернутися до психотерапевта, аби зібрати своє розбите серце.

А коли усій країні показали, як Андрій відгукувався про співачку та шоу на початку зйомок, то й сам Задворний не зміг стримати сліз і навіть вибіг зі студії з соромом. Гірких емоцій було дуже багато, але обидва чоловіки відновилися набагато швидше, ніж сама виконавиця. Дмитро одразу знайшов собі нову дівчину та почав зустрічатися з нею.

Злата Огнєвіч виступила на батьківщині фіналіста Холостячки-2″ Дмитра Шевченка

Андрій побудував стосунки лише через рік, але зізнався, що був готовий набагато раніше, просто часи не розташовували до бурхливих романів та любові.

Якщо про свого колишнього Злата взагалі віддає перевагу не згадувати публічно, то з Дмитром її також зв’язує небагато. Наприклад, нещодавно зірка приїжджала до нього на батьківщину з концертом, про що стало відомо завдяки публікації Наталки Денисенко на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.