“На діаманти”: найбагатша учасниця МастерШеф Катерина Велика розповіла, куди витрачає 860 грн виплат на дитину

Катерина Велика стала дуже відомою завдяки участі у головному кулінарному шоу України "МастерШеф". Жінка з самого першого ефіру зачепила своєю шаленою харизмою та поведінкою, яка не була схожою на інших учасниць.

Катю одразу виділяла неймовірна впевненість у собі, оскільки в її житті за межами шоу все склалося чудово. Вона є реалізовною особистістю, яка встигла зустріти своє кохання й побудувати насправді міцну родину, якою жінка просто пишається та готова розповідати про неї всюди.

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Катерина Велика
Катерина Велика

Велику вважають найбагатшою та найяскравішою учасницею “МастерШеф” за всю історію проєкту, оскільки вона весь час хвалилася своїми статками, щоразу приїжджала на різних машинах і розповідала про свій автопарк. А також брендові яскраві речі, без яких Катю уявити вже дуже складно. Вона має власний стиль і хоче його підтримувати.

Додаткових бюджетів Велика не потребує, проте не відмовилась від Соціальних виплат на дитину, оскільки гроші зайвими не бувають ніколи. Звісно, ці гроші можна за один день витратити, бо сума невелика зовсім – 860 гривень.

І Катерина розповіла, як ці гроші витрачає її син, адже вони надаються на його потреби. І за словами жінки, раніше ці на ці кошти вона купувала синові підгузки, але зараз він сам витрачає їх на квіти для матусі, до того ж сам збирає букети та обирає вази. І це чудово, адже Катя виховує сина як дорослого, тому він все може робити сам.

Але прихильникам Каті стало цікаво, як вона витрачає ці гроші і навіщо вони й, якщо вона дуже забезпечена. На що жінка відповіла з сарказмом, який також завжди поділяє її на “МастерШеф” і сказала, що ці 860 гривень йдуть на діаманти.

Тож, як ми бачимо, зірки також можуть розпоряджатися грошима по-різному і витрачати й свої зароблені кошти й соціальні виплати, від яких немає сенсу відмовлятися.

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.